Українці створили підставку для ніг і зібрали на Kickstarter понад $100 000 за 2 тижні

Читати на RU

Компанія VILNO, яку заснували брати Данило та Назар Ожго представила на Kickstarter підставку для ніг, створену для полегшення дискомфорту та покращення правильної постави під час тривалих періодів сидіння за комп’ютером. Як повідомили засновники, ціль була $5000, проте всього за 14 днів проекту вдалося зібрати $103 598+ і 1019+ замовлень по всьому світу.

Про що проект?

VILNO заснована українцями Данилом і Назаром Ожго, які мешкають в Німеччині. Продукт компанії — FootRester, що поєднує в собі підніжку, масажер для ніг та підставку для ніг в одному багатофункціональному продукті. Особливість FootRester в тому, що він надає ослаблення болю в ногах і спині, розслаблення завдяки масажу та ергономічну підтримку стопи для запобігання сутулості.

FootRester виготовляється з бамбукового дерева. А завдяки легкому регулюванню висоти ви можете знайти ідеальне положення, яке відповідає вашим унікальним потребам, забезпечуючи оптимальний комфорт і підтримку.

Як зазначають розробники, вбудовані масажні ролики та подушка з піни з пам’яттю надають приємний масаж стопи, який ефективно розслабляє напругу та біль у спині, сприяючи релаксації та загальному покращенню самопочуття.

Як пройшла кампанія на Kickstarter?

VILNO запустили краудфандингову кампанію на Kickstarter, маючи на меті залучити $5000. Проте всього за перші 3 дні вдалось зібрати понад $20 000 і отримати 226 бекерів. А за 14 днів проекту вдалося зібрати $103 598+ і 1,019+ замовлень по всьому світу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук