Google готує оновлення, що додасть в Android схожу на Apple екосистему

Читати на RU

Google планує представити нову функцію Android, яка дозволить користувачам синхронізувати різні пристрої Android разом, подібно до функцій Continuity в екосистемі Apple. Як повідомляє The Verge, це може надати користувачам Android такі функції, як перемикання викликів між пристроями та спільний доступ до інтернету.

Джерело: Mishaal Rahman
  • Як пише Android Authority, однією з найбільших переваг екосистеми Apple є те, наскільки добре її пристрої синхронізуються між собою. Пристрої Apple, підключені за допомогою одного Apple ID, надають користувачам такі функції, як Handoff (продовження роботи на іншому пристрою), Sidecar (iPad як другий дисплей для комп’ютера), Universal Clipboard (універсальний буфер обміну) і безперервність викликів.
  • Незабаром Google може дозволити вам «зв’язати свої пристрої», увійшовши в один обліковий запис Google. Для цього компанія вже тестує нове меню «Зв’язати свої пристрої», що ймовірно з’явиться в розділі «Налаштування» > «Google» > «Пристрої та спільний доступ»,  коли ця функція почне розгортатися.
  • Це зв’язування забезпечить такі функції, як перемикання викликів, що дозволить вам переключатися між зв’язаними пристроями під час дзвінків. Крім того, оновлення може ввімкнути «спільний доступ до інтернету», який, найімовірніше, стане простішим механізмом для налаштування та використання особистої точки доступу.
  • Хоча це не уточнюється, журналісти припускають, що ця функція, ймовірно, буде розповсюджена через служби Google Play. Отже, якщо у вас є пристрій із Google Play Store, ви маєте хороші шанси отримати цю функцію, навіть без оновлення операційної системи.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук