Microsoft і Банк Кредит Дніпро розповіли про забезпечення відмовостійкості в умовах війни за допомогою Microsoft Azure

Банк Кредит Дніпро розвиває механізми відмовостійкості IT-систем у партнерстві з провідним глобальним вендором Microsoft.

Як повідомили у пресслужбі банку, впровадження таких рішень, як хмарне зберігання даних, криптографічний контроль карткових транзакцій, посилює фінансову безпеку, забезпечує безперервність бізнесу та сервісів для клієнтів банку.

З початку повномасштабного вторгнення Банк Кредит Дніпро за підтримки Microsoft і партнера «Київстар» реалізував цифрову трансформацію наявної інфраструктури в хмару на базі платформи Microsoft Azure.

«Завдяки цьому Банк Кредит Дніпро забезпечив захист обробки карток для своїх клієнтів та організував стабільну дистанційну роботу працівників із будь-якого місця», — уточнили в пресслужбі фінансової установи.

Найскладнішим викликом для ІТ-команди банку було розроблення безпечного криптографічного контролю оброблення карток. Банк побудував інфраструктуру процесингу та захистив конфіденційні дані компанії та клієнтів, використовуючи Azure Dedicated Hardware Security Module (HSM).

На базі сервісу Azure Site Recovery від Microsoft фахівці Банку Кредит Дніпро створили онлайн-копію всіх фізичних систем.

«Відтепер у разі непередбачуваних збоїв відновлення критично важливих систем займає від 15 хвилин», — уточнили в банку.

«Ми поділяємо з Microsoft багато основних цінностей, наприклад, надання можливості кожній людині й організації в усьому світі досягти більшого. Ми вдячні за підтримку Microsoft, без якої такий масштабний проєкт був би неможливий для банків. Побудувавши систему захисту нашого бізнесу, ми готуємося до кращого майбутнього», — розказав Тарас Горкун, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро з digital-трансформації.

Банк Кредит Дніпро планує впровадження інших ІТ-рішень, покликаних забезпечити надійність операцій і комфорт для клієнтів, серед яких Microsoft 365, Azure Network Security, Microsoft Defender for Cloud і Microsoft Sentinel.

Повний огляд проєкту Microsoft і Банку щодо швидкої цифрової трансформації на базі Microsoft Azure – на сайті Microsoft.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук