Де та як купити USDT в Україні у 2023 році

1
Читати на RU

Покупка криптовалюти залишається одним із найкращих інструментів інвестування, дозволяючи користувачам диверсифікувати портфель активів, зберігати заощадження й отримувати пасивний дохід. І навіть попри обмеження, запроваджені НБУ на вивід гривні у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії на територію України, криптооперації не втрачають популярності серед українців.

Інвестиції у стейблкоїни є хорошим рішенням з точки зору вигоди, безпеки та надійності. Найпопулярнішою стабільною монетою, безперечно, є Tether, а от способів купити USDT за гривні є декілька.

Розповідаємо, яка опція покупки крипти сьогодні є найкращою, а також говоримо про те, як не натрапити на шахраїв і навіщо використовувати онлайн-моніторинги. Спойлер: вони допоможуть вам знайти криптосервіси, яким точно можна довіряти.

Де купити USDT в Україні?

Прогнозується, що ринок цифрових інвестицій в Україні зросте на 36,69% у період із 2023 до 2027 року, що призведе до обсягу ринку в 7,23 млрд американських доларів у 2027 році. Цифри дійсно вражають. А це означає, що питання вибору способу роботи з віртуальними активами залишається як ніколи актуальним.

Працювати з криптовалютою можна по-різному — вибір методу залежить від ваших очікувань, ваших задач і ваших уподобань. Усі доступні платформи мають свої особливості, переваги та недоліки, а найголовніше — різні сценарії використання.

Традиційно найпростішим і найзручнішим способом покупки цифрових монет є онлайн-обмінники. Ці сервіси являють собою аналоги класичних обмінних пунктів і залишаються безумовними лідерам серед користувачів, які бажають купити Tether, Bitcoin, Ethereum або інший віртуальний актив.

Альтернативними рішеннями є спеціалізовані біржі та обмінні сервіси з підтримкою Р2Р. Криптобіржі залишаються оптимальним вибором для повноцінного трейдингу з розширеними функціональними можливостями. А peer-to-peer платформи передбачають безпосередню взаємодію між продавцем і покупцем, дозволяючи тим самим обходити обмеження на фінансові операції з виводу гривні, включаючи криптотранзакції.

Онлайн-обмінники виграють завдяки вигідним умовам, хорошим курсам, низьким комісіям, прозорим алгоритмам роботи та високій безпеці транзакцій. Також обмінні сервіси пропонують абсолютну простоту, зручність, високу швидкість і вимагають лише мінімальної реєстрації, забезпечуючи анонімність користувачів і повну конфіденційність даних.

Як мінімізувати ризики й уникнути шахраїв?

Отже, криптосервісів є багато. Але далеко не всі з них однаково надійні та безпечні. У пошуковій видачі ми зустрічаємо як якісні сервіси з хорошими умовами та професійними послугами, так і майданчики, що фокусуються тільки на оптимізації пошукової видачі замість пропонованих послуг і функціоналу.

Не натрапити на низькоякісні обмінники або навіть на шахраїв допомагають моніторинги. Це такі агрегатори, які аналізують криптосервіси, сортують їх за різними параметрами та генерують рейтинги, дозволяючи користувачам купити криптовалюту на надійних і перевірених платформах.

Використання моніторингів надає користувачам велику кількість можливостей і переваг у виборі криптовалютних обмінників.

  • Мінімізація ризиків. Використовуючи сервіс моніторингів, ви можете бути впевнені в тому, що ви не натрапите на скам-проєкти та не станете жертвою шахрайських схем.
  • Забезпечення надійності. Моніторингові майданчики не є гарантом безпечності та захищеності транзакції, але допомагають вибрати обмінник із хорошою репутацією — всі вони ретельно перевіряються на відповідність мінімальним вимогам надійності.
  • Доступність послуг. Моніторинги криптообмінників є безплатними та простими у використанні — впоратися з функціоналом і знайти необхідну інформацію може навіть новачок у криптоіндустрії.
  • Прозорість інформації. Ці платформи надають користувачам усі релевантні дані про обмінні сервіси, дозволяючи співвідносити курси, умови, комісії та ліміти.
  • Надання справедливої оцінки. Представники моніторингових платформ є незаангажованими експертами — вони чесно оцінюють обмінники за ключовими критеріями та вивчають реальні відгуки реальних користувачів з усіх доступних трастових ресурсів.

Моніторинги криптообмінників підтримують велику кількість сервісів, дозволяючи кожному знайти оптимальний для себе варіант і купити USDT або іншу монету з мінімальними ризиками та максимальною вигодою.

Найпопулярнішими такими моніторинговими майданчиками серед українців були Bestchange та Exchangesumo, але будь-які їхні переваги перекриваються суттєвим недоліком — ці сервіси є російськими. Тож, хай їхня популярність залишається десь на росії.

Якісним аналогом є рейтинг обмінників криптовалют Scanbit, створений командою українських розробників Brights. Ця платформа пропонує користувачам усе необхідне, щоб зробити правильний вибір.

Як працюють моніторинги криптообмінників?

Розглянемо на прикладі Scanbit. Цей ресурс є абсолютно незалежним, він повністю адаптований для українців і категорично не співпрацює з сервісами з росії.

Тож, як ми вже сказали, моніторинг репутації криптообмінників допомагає користувачам здійснити обмін USDT, Біткоїна, Ефіріума або будь-якої іншої монети зручно, надійно, швидко, вигідно та безпечно. У цьому й полягає основне призначення таких сервісів.

Наприклад, у функціоналі Scanbit вказано комісії та ліміти сервісів, що дозволяє легко вибрати опцію з найвигіднішими для вас умовами. Курси всіх валют оновлюються в режимі реального часу, що гарантує постійну актуальність даних.

Єдине, що ви повинні зробити, — вказати напрямок обміну (яку ви хочете продати чи купити криптовалюту) та вибрати тип бажаного майданчику (обмінник, біржа або Р2Р-сервіс). Після цього ви отримаєте список перевірених платформ, відсортованих за рейтингом довіри:

Рейтинг довіри — це загальна оцінка криптообмінника за ключовими параметрами. На Scanbit оцінювання відбувається за п’ятьма основними критеріями:

  • репутація (зворотний зв’язок від користувачів і згадування на трастових ресурсах);
  • функціональність (кількість доступних активів, швидкість проведення транзакцій, підтримка Р2Р обміну тощо);
  • безпека (способи забезпечення захищеності, публічно доступна оферта, політика конфіденційності);
  • публічність (наявність акаунтів у соцмережах, присутність засновників у інформаційному полі);
  • зручність (прозорість комісії, служба підтримки, інтерфейс, мобільний додаток тощо).

На Scanbit ви можете знайти не тільки найкращий обмінник, а також біржу або Р2Р-сервіс, щоб купити Tether або іншу криптовалюту вигідно та безпечно. Команда Scanbit вручну перевіряє майданчики перед додаванням у моніторинг, оновлює рейтинг у режимі реального часу, моніторить курси, відстежує відгуки реальних користувачів, дає справедливу оцінку обмінників — робить усе, щоб ви знайшли дійсно найкращий сервіс.

Українські проєкти продовжують створюватися та розвиватися, а ви можете підтримати їх, користуючись послугами вітчизняних ресурсів і залишаючи чесні відгуки про свій досвід роботи з ними. Вибирайте тільки перевірені криптосервіси, користуйтеся моніторингами репутації, а найголовніше — не вкладайте в криптовалюту ті гроші, які ви не готові втратити.

Бажаємо вам вдалих і безпечних інвестицій.

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • З огляду на те, що у статті згадується пасивний дохід, дозвольне висловити свою думку.
    Існує, якщо не безліч, то, принаймні, багато видів пасивного доходу. Деякі вимагають вкладень та досвіду, інші ні. І, на мій погляд, дуже цікавими є ті, що вкладень та досвіду не вимагають, як-от, пасивний дохід у партнерстві з Magazito https://magazito.com, чи іншими платформами, суть якого у тому, що пропонується докласти трохи часу (не грошей), аби поширити інформацію про платформу серед друзів та знайомих, і коли друзі та знайомі зроблять покупку на платформі, то ви, як рекомендар, отримає комісію, що є частиною доходу платформи від продажу. І що найцікавіше, платформа запам’ятає, що цю людину привели саме ви, і буде виплачувати вам комісію з пожної покупки навіть тоді, коли ви про неї і не знаєте. І це ще не все! Комісію ви будете отримувати не тільки з покупок того, кого запросили ви, а навіть з тих, кого ви не знаєте особисто, якщо їх запросив запрошений вами. Ось так працює справжній пасивний дохід.

Пошук