Гейм-зона та ще більше Apple: мережа MOYO представила оновлений формат магазину 

11 серпня в «Dream yellow» відкрився новий сучасний магазин національної мережі MOYO. Головна його особливість, яка помітна одразу, – оновлений дизайн. Проте зміни торкнулися не лише оформлення, а й концепції.

Адреса нового магазину: проспект Оболонський, 1Б, ТРЦ «Dream yellow». Площа торговельного залу складає понад 250 квадратних метрів.

На покупців чекає величезний вибір офіційної та перевіреної техніки, спеціальні ціни на товари та миттєві бонуси. Простір цього магазину має унікальну особливість — розширений асортимент товарів Apple на полицях. Від найновіших моделей iPhone зі своїм унікальним дизайном та функціональністю, до потужних ноутбуків MacBook. Крім того, у магазині представлені інші продукти Apple, такі як iPad, AirPods, Apple Watch, а також брендові аксесуари, що додають зручності та стилю. 

Ще однією унікальністю MOYO в ТРЦ «Dream» є гейм-зона. Тут доступні всі товари для геймінгу – від ігрових консолей до потужних геймерських ПК, ноутбуків, моніторів, клавіатур, ігрових крісел, аксесуарів тощо. 

Для відвідувачів виділена окрема зона тестування геймерських товарів, де кожен охочий може не тільки оглянути й придбати необхідне, але й оцінити комфорт ігрового крісла, відчути в руці мишку, спробувати на дотик клавіатуру, а також протестувати декілька найпопулярніших ігор прямо в магазині. Спробувати тут можна і VR-окуляри, які дозволяють поринути в особливий світ і відчути кожне явище, що відбувається по той бік екрана.

Крім товарів для геймінгу, в магазині є великий асортимент товарів для краси та дому від відомих і перевірених брендів Dyson, Philips та інших.

MOYO має велику вітрину, проте ще більше нових товарів знаходяться на складі магазину, які миттєво доступні клієнтам.

Відвідувачі отримують експертні консультації від професіоналів MOYO, які допоможуть зробити найкращий вибір відповідно до потреб та бажань кожного. Вони надають можливість протестувати гаджети, розкажуть про останні новинки та дадуть цінні поради щодо оптимального використання своїх пристроїв.

Крім того, оновлений магазин в ТРЦ «Dream yellow» продовжує функціонувати як точка видачі замовлень, що були зроблені на сайті moyo.ua або у мобільному додатку. Це дозволяє швидко та легко забрати свої товари в магазині з безкоштовною доставкою.

Також клієнтам MOYO доступна вигідна програма Trade-in, яка надає більше можливостей для обміну своїх пристроїв на нові. Це зручний та надійний варіант для тих, хто хотів би придбати нову техніку коштом старої, не витрачаючи час на продаж. Для цього потрібно принести в магазин стару техніку, дізнатися оцінку свого гаджета та купити будь-який товар зі знижкою, що дорівнює сумі оціненої техніки. 


MOYO — національний омніканальний ритейлер техніки та електроніки в Україні, працює з 2009 року. Мережа MOYO об’єднує понад 80 магазинів у більше ніж 45 містах та унікальні в Україні цілодобові магазини-склади техніки та електроніки MOYO 24/7 у Києві та Львові. 2022 року компанія отримала нагороди від Української народної премії та Ukrainian Business Award в номінації «Мережа магазинів техніки та електроніки року». В асортименті ритейлера понад 40 тисяч сертифікованих товарів від більш ніж 350 світових виробників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук