Українські стартапи можуть безкоштовно взяти участь у AWE XR Europe

Читати на RU

24- 25 жовтня у Відні відбудеться конференція AWE XR присвячена новим технологіям та трендам у галузі XR, AR та VR. Як повідомили в студії FFFACE.ME, цього року в рамках конференції буде вперше організовано український павільйон, де наші компанії зможуть взяти участь безкоштовно.

Що таке AWE XR Europe?

Конференція AWE XR — це подія, яка обʼєднує  виставку та публічні виступи, присвячені новим технологіям та трендам у галузі XR, AR та VR (розширена, доповнена та віртуальна реальність відповідно). Проходити вона буде 24- 25 жовтня у Відні.

«Для тих, хто вже працює в XR або для тих, хто хоче увірватися в галузь, розробники AR & VR з усього світу скористаються тим, що може запропонувати спільнота AWE. Візьміть участь у семінарах для розробників і зустріньтеся з деякими з основних гравців і найгарячіших стартапів, які створюють обладнання та програмне забезпечення для просторових обчислень майбутнього», — описують свій захід організатори.

Як взяти участь українським компаніям?

Для участі в конференції важливо дотримуватися наступних критеріїв відбору:

  • Треба представити унікальний продукт (у випадку FFFACE.ME — це будуть Дзеркала з Доповненою Реальністю), а не сервіс (тобто просто студії розробники фільтрів чи метаверс-просторів не підходять);
  • Учасник повинен надати інформацію про свій продукт або стартап у форматі одного аркуша;
  • Учасник повинен мати можливість представити свій продукт у вигляді інтерактивної демо-зони з можливістю спробувати його (тобто просто плазма з відeo продукту не підходить).

Для участі у проекті необхідно заповнити Google-форму за посиланням. Дедлайн подачі матеріалів 27 серпня 2023 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук