Google представила новий логотип Android

Читати на RU

Google представила новий логотип Android та випустила пакет оновлень для своїх мобільних додатків і сервісів, включно з оновленнями віджета At a Glance Google Assistant, вдосконаленням Lookout та появою Zoom в Android Auto. Як повідомляє The Verge, всі ці оновлення виходять незадовго до очікуваного анонсу Android 14.

Як виглядає новий логотип Android?

В новому логотипі шрифт буде більше відповідати тому, який використовується у логотипі Google, а Android тепер писатиметься з великої літери. Бренд-менеджер Google Джейсон Фурньє в дописі в блозі компанії описує зміні, кажучи, що новий логотип «точніше відображає логотип Google і створює баланс між ними».

Інший важливий аспект, який змінили в компанії — це робот Android, який з 2019 року з’являється поряд із товарним знаком. Google надала bugdroid об’єму, відтворивши його в 3D, та надавши йому «більше розмірів і набагато більше характеру». Тепер його можна вирізнити різними матеріалами, кольорами та навіть аксесуарами.

Що ще оновили в Google?

Крім оновлення логотипа компанія випустила пакет оновлень для своїх мобільних додатків і сервісів. Наприклад, в Android Auto нарешті додали підтримку приєднання до дзвінків Zoom і Webex, хоча поки без використання камери.

Крім того, додаток Lookout, який надає описи зображень на екрані для людей зі слабким зором або сліпотою, зможе більш розумно описувати сцени та відповідати на додаткові запитання. 

Чому це цікаво?

Це не останнє, що ми чуємо від Google цієї осені — минулого тижня компанія надіслала запрошення на презентацію апаратного забезпечення, і, схоже, Pixel 8 дебютує 4 жовтня. Імовірно, до того часу ми також матимемо повний випуск Android 14. 

На жаль, очікування нової версії операційної системи стає менш захопливим, коли усвідомлюєш, що більшість нових функцій Android з’являються протягом року в подібних оновленнях, а не в одному великому оновленні платформи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук