Застосунок на базі ШІ для людей з порушенням зору Google Lookout доступний українською

Читати на RU

Lookout — застосунок на базі штучного інтелекту для людей з порушенням зору, що допомагає швидше виконувати щоденні завдання. Як повідомили в Google, відсьогодні цей додаток доступний для українських користувачів рідною мовою.

«У 2018 році ми запустили застосунок для Android Lookout, який працює на базі штучного інтелекту, щоб допомогти людям із порушенням зору легше виконувати щоденні завдання. Відсьогодні Lookout зможе допомогти ще більшій кількості людей, оскільки ми розширюємо підтримку на 11 нових мов, включно з українською», — заявили в Google Україна.

Під час використання Lookout українською мовою, ви можете скористатися 3 різними режимами: режим тексту, режим документу та режим дослідження.

  • Режим тексту найкраще підійде, коли вам потрібно прочитати вголос невелику кількість тексту, наприклад, при сортуванні візитних карток або листів.
  • За допомогою режиму документу можна зробити знімок та озвучити цілі сторінки тексту в текстовому форматі або в Google Документах.
  • Режим дослідження використовує комп’ютерний зір для ідентифікації об’єктів навколо вас, що може бути особливо корисним, якщо ви потрапили в незнайоме місце й хочете знати, що саме є навколо вас, наприклад, меблі або домашній улюбленець.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук