«Епіцентр» запускає мережу зарядних хабів для електромобілів Е1. Які ціни?

Читати на RU

Торговельна DIY-мережа «Епіцентр» запускає власну мережу зарядних хабів для електромобілів. Проект отримав назву Е1. Про це повідомила керівник департаменту звʼязків з громадськістю компанії Юлія Чудновець.

UPD: Як повідомили AIN.UA в пресслужбі «Епіцентр», загальний бюджет на запуск перших 10 хабів зарядних станцій Е1 складає близько 23 млн грн. Рішення про подальший об’єм інвестицій в проект буде прийматися керівництвом компанії.

  • За словами Чудновець, «Епіцентр» став першою торговельною мережею в Україні, яка запустила власні зарядні станції для електрокарів.
  • Дебютні хаби вже запрацювали на парковках у Львові та Рівному. Вони розраховані на одночасну зарядку до 10 електромобілів.
  • Згідно з інформацією в додатку Toka Network, в якому можна знайти зарядні станції більшості приватних мереж в Україні, наразі працює 6 хабів E1: три по вул. Кулика і Гудачека, 17 в Рівному та 3 в селі Сокільники Львівської області, на Зубрівській, 27. Як стало відомо AIN.UA, перші хаби в Києві можуть зʼявитися вже до кінця року.

«Засновники та менеджмент компанії завжди прагнуть дивитися у майбутнє, випереджати тренди та впроваджувати інновації в роботу бізнесу. Провідні країни світу поступово відмовляються від двигунів внутрішнього згорання на користь більш екологічних електричних авто. Тенденція на збільшення кількості електрокарів набирає популярності й в Україні. Тож ми впевнені, що цей проєкт має великі перспективи, – розповіла AIN.UA директор напрямку «Автогрупа та інструменти» мережі «Епіцентр» Ольга Ющенко.

До того ж, мережа торговельних центрів Епіцентр прагне до постійного поліпшення клієнтського сервісу та рівня комфорту. І цей проєкт дозволить клієнтам компанії, які є власниками електрокарів, підзаряджати свої авто під час шопінгу, не шукаючи підзарядки в інших локаціях».

Які ціни на E1

  • Тарифи на зарядку можна переглянути в додатку Toka Network. Згідно з інформацією в додатку, вартість зарядки на E1 складає від 9,99 до 12,99 грн за кВт/год в залежності від характеристик порту.
  • Наразі в мережі доступні порти з максимальною потужністю в 22 кВт та 120 кВт.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук