Playrix, схоже, виїхала із великого офісу. Скорочень не планують (оновлено)

Читати на RU

Один із лідерів геймдев-ринку України, компанія Playrix імовірно виїхала із великого офісу в київському БЦ «Леонардо». Ця площа із фото офісу зараз здається в онлайні в оренду. У компанії на запит AIN.UA відповіли, що перевезли офіс до іншої будівлі.

  • У оголошенні, розміщеному на Dim.ria, йдеться про пропозицію орендувати комерційне приміщення по вулиці Б. Хмельницького, в офісному центрі «Леонардо», площею 768 кв.м.
Скріншот оголошення про оренду офісу, воно опубліковане 9 вересня 2023 року
  • На фото приміщення видно, що може йтися про київський офіс компанії Playrix: видно брендування та інші елементи оздоблення офісу, які можна було бачити на раніших фоторепортажах з офісу. У компанії в Україні є офіси у Києві та Харкові, київський офіс розташований саме у БЦ «Леонардо».
  • У Playrix на запит AIN.UA про те, чи справді компанія виїхала з київського офісу, а також, чи проводила скорочення персоналу, на момент публікації не відповіли.
  • Playrix входить до топ-25 геймдев-компаній України. На 2022 рік вона займала перше місце в рейтингу компаній, із кількістю співробітників на рівні 1497.
  • У жовтні 2022 року компанія також оголосила, що планує закрити офіси у росії та білорусі, а також припинити комерційну діяльність на цих ринках.

UPD: У компанії на запит AIN.UA відповіли, що виїхали із БЦ «Леонардо» рік тому, і переїхали у будівлю студії Boolat: тепер там працюють і співробітники Playrix, і співробітники Boolat. Також у компанії повідомили, що не планують скорочення штату в Україні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук