10+2 способи заробітку за допомогою штучного інтелекту. Нова реальність онлайн-бізнесу з нейромережами ChatGPT та Midjourney

Читати на RU

Давайте будемо відверті, ті хто встигає за новими технологіями, впроваджує їх в бізнес чи навіть будує на них свій бізнес, завжди будуть на крок попереду. Згадаємо тільки криптовалюти. Чи могли б ми подумати 14 років тому, що вони стануть джерелом доходу у сотні тисяч доларів?

Час заробляти за допомогою штучного інтелекту вже настав!

2023 рік, ще точно можна назвати стартом нейромереж та штучного інтелекту, саме зараз відбувається їх активний ріст та дуже масштабний стрибок уперед.

Використання штучного інтелекту – це вже реальність практично у всіх сферах нашого життя. AI має дивовижні можливості та здатний замінити креативні команди, дизайнерів, навіть інженерів та деяких лікарів! Іноді, один бот, може скоротити час для виконання задач у сотні разів.

Якщо раніше витрати на креативних та технічних спеціалістів відлякували від старту нового бізнесу, то зараз, нейромережі у повному обсязі закривають багато питань. Тому, у вас є додатковий стимул розпочати свою справу! Але розбиратись, як заробляти на AI, треба якнайшвидше, поки хтось інший не випередив вас у прибуткових нішах.

В мене з’явилась ідея написати цю статтю, в надії, що я допоможу вам використовувати штучний інтелект для заробітку грошей. Та через якийсь час, ви не будете думати: «Чому я тоді не розібрався у нейромережах і втратив можливість отримувати тисячі, а може й сотні тисяч доларів?».

Мій шлях в онлайн-бізнесі. Про заробіток на Amazon

Ви як і я, із захопленням спостерігаєте за людьми, які в один момент свого життя, вирішили все змінити та стали успішними в онлайн-сфері? Саме з цього почалась моя історія в онлайн-бізнесі. Ще у 2013 році, я постійно звертав увагу на людей, які часто мандрували, їздили на дорогих машинах, жили у шикарних квартирах, інвестували гроші, але при цьому, їх робота була зосереджена в одному невеликому ноутбуці. Але я не зовсім розумів, чим необхідно починати займатись мені, щоб також бути одним із них.

Як кажуть, якщо сильно захотіти… волею долі, на одній із бізнес-зустрічей, я дізнався про те, що на Amazon можна продавати книжки. Для мене це стало величезним відкриттям! Особливо, коли з’ясувалося, що 74% продажів книжок у США — це продажі на Amazon. Та що американці, дуже часто купляють книжки, саме через це, книжковий ринок в США досягає неймовірних масштабів.

Я ризикнув і вже 10 років книжковий бізнес на Amazon — моє основне джерело доходу у тисячі доларів щомісяця. Тепер і я фрілансер, і моя робота — тільки ноутбук+інтернет, чого я колись так прагнув.

Протягом мого шляху у книжковому бізнесі на Amazon, я пройшов величезну кількість навчальних програм, поглиблено вивчив систему Amazon та побудував масштабний прибутковий книжковий Amazon-бізнес. Через якийсь час, до мене почали звертатись щодо особистих консультацій та допомоги у запуску книжок на Amazon. Тому я вирішив, що прийшов час систематизувати знання і запустити свій авторський освітній проект — ProfitZone.

Мета проекту — допомогти людям розпочати книжковий бізнес на Amazon, а через 3-4 місяці вивести його на дохід від 2000 доларів. Основа навчання — короткі інформативні відео та конкретна інструкція з алгоритмом дій.

Щоб студенти, за кілька місяців проходили той шлях, який я проходив роками. Бо в мене не було таких потужних інструментів!

Якщо вам потрібен «поштовх» та приклад заробітку на нейромережах, ця стаття точно для вас. Адже далі, я розповім про реальні способи фріланс-заробітку, за допомогою штучного інтелекту. Тобто, на вас чекають варіанти онлайн-бізнесів, де AI, виконує більшу частину роботи за вас! А ви своєю чергою, скажете «дякую» нейромережам.

Якщо ви любите читати, щиро радий, що ви дочитали до цього моменту та підійшли до дуже цінної для вашого майбутнього інформації.

Приклади заробітку на нейромережах

Спосіб 1 з 12

Як: створення та монетизація YouTube Shorts.
Інструменти: ChatGPT, Canva, YouTube.
Короткий опис: якщо говорити про заробіток на фрілансі використовуючи ChatGPT, то це один із самих робочих та перевірених варіантів. За допомогою ШІ генерується величезна кількість цитат. Вони складаються з теми, першої частини цитати та другої частини цитати. Потім, уся інформація перетворюється на таблицю із відповідними стовпцями. Далі, за допомогою шаблону Canva для мобільного відео, створюється YouTube Shorts.

Завантажується таблиця, яку ми згадували раніше. А потім, за допомогою кількох маніпуляцій, Canvа створює за тебе сотні подібних відео. Далі, завантажуємо по 10 Shorts щодня — збираємо аудиторію та перегляди.
Хто платить та за що: монетизація YouTube.
Потенційний заробіток: обіцяють від 500$ на неросійськомовному контенті.

Спосіб 2 з 12

Як: копірайтинг.
Інструменти: ChatGPT, Fiver чи будь-яка інша фріланс-платформа, Grammarly (граматика якщо мова контенту — англійська).
Короткий опис: написання текстів під замовлення.
Хто платить та за що: клієнти, за якісну роботу.
Є два види копірайтингу:

  • Перший вид — дешевий та масовий, полягає у генерації текстової маси на біржах контенту.
    Оплачується не дуже добре: $1-3 за текст.
  • Другий вид — дорогий (ексклюзивний), полягає у розробці текстів для розширення задач з продажу товарів, послуг та ідей. Оплата $50-100 за текст.

Потенційний заробіток: обіцяють до $2000, якщо на англійській або інших іноземних мовах.

Спосіб 3 з 12

Як: редактор.
Інструменти: ChatGPT та сайти з пошуку роботи.
Короткий опис: використання ChatGPT спрощує редагування статей, записів у блогах та іншого текстового контенту.
Хто платить та за що: клієнти, за якісно виконану роботу.
Потенційний заробіток: в залежності від замовлень.

Спосіб 4 з 12

Як: створити кулінарний блог.
Інструменти: ChatGPT, Midjourney, Canva.
Короткий опис: створення кулінарного сайту чи Telegram-каналу. Навіть якщо ви не вмієте готувати, заходьте на ChatGPT, щоб отримати найсвіжішу інформацію про рецепти. Використовуйте технології, щоб створювати найкращий контент, впроваджуючи візуальні ефекти створені штучним інтелектом.
Хто платить та за що:

  1. Замовник за ведення та наповнення блогу/каналу.
  2. Рекламодавець за рекламу у блозі/на каналі.

Спосіб 5 з 12

Як: продаж картин та постерів на Etsy.
Інструменти: ChatGPT, Midjourney (для картин), Cаnvа (для оформлення акаунту) + Etsy.com.
Короткий опис: за допомогою ШІ, генеруються картини чи постери та продаються на Etsy.com.
Хто платить та за що: покупці ваших картин (мінус комісія маркетплейсу).
Потенційний заробіток: як піде.

Спосіб 6 з 12

Як: перекладач.
Інструменти: ChatGРТ + фріланс-платформи.
Короткий опис: переклад текстів на замовлення. ШІ знає тонкощі мов та перекладає майже як реальний перекладач.
Хто платить та за що: замовник за переклад тексту.
Потенційний заробіток: в залежності від складності та масштабу замовлень.

Спосіб 7 з 12

Як: сценарист.
Інструменти: СhatGРТ + фріланс-платформи.
Короткий опис: написання сценаріїв для відео на YouTube.
Хто платить та за що: замовник за кожний окремий сценарій.
Потенційний заробіток: в залежності від складності та масштабу замовлень.

Спосіб 8 з 12

Як: ведення блогу, Telegram-каналу для когось або для себе.
Інструменти: Chat GPT + фріланс платформи.
Короткий опис: написання цікавих статей, постів, контент-плану. Ваша задача — викладати контент та збирати запити від рекламодавців.
Хто платить та за що:

  1. Перший варіант — замовник, за ведення та наповнення блогу/каналу.
  2. Другий варіант — рекламодавець, за рекламу у вашому блозі/каналі.

Потенційний заробіток: в залежності від масштабу, ніші, задач рекламодавців.

Спосіб 9 з 12

Як: SMM для блогів.
Інструменти: ChatGPT + Instagram.
Короткий опис: це один з найпростіших способів, як можна заробити на ChatGPT. ШІ робить для вас текст комерційної пропозиції для блогерів. У тексті вказується, що ви SMM-спеціаліст і можете зняти з блогерів багато задач. Наприклад, таких як контент-план, написання текстів для сторіс та постів. Після того, як ваші клієнти знайшлись — робите для них контент за допомогою ШІ.
Хто платить та за що: блогери за виконання поставлених завдань.
Потенційний заробіток: в залежності від масштабу блогера, ніші в якій він працює та від об’єму завдань.

Спосіб 10 з 12

Як: створення патернів, візерунків.
Інструменти: Midjourney, Photoshop, Etsy.
Короткий опис: аналогічно, як ми робили з постерами та картинами на Etsy.
Хто платить та за що: покупці вашого товару.
Потенційний заробіток: в залежності від замовлень.

Спосіб 11 з 12

Як: створення логотипів та візиток.
Інструменти: Midjourney, Canva, UpWork, Fiverr та інші фріланс-сайти.
Короткий опис: якщо говорити про заробіток на Midjourney, такий варіант — один з найпростіших. ШІ створює ідеї логотипів та візиток. Викладаєте ваші роботи на сайти UpWork, Fiverr та шукаєте своїх клієнтів.
Хто платить та за що: клієнти за ваші логотипи та візитки.
Потенційний заробіток: в залежності від складності замовлень та ваших замовників.

Спосіб 12 з 12

Як: менеджер інтернет-магазину.
Інструменти: СhatGРТ, фріланс-сайти та сайти з пошуку роботи.
Короткий опис: ChatGРТ створює якісні описи продуктів для інтернет-магазину. Такі, що прибавлять клієнтів та збільшать кількість покупок. Це може бути особливо корисно для власників малого бізнесу, у яких не має часу або досвіду, щоб самостійно створювати описи продуктів.
Хто платить та за що: власники інтернет-магазинів.
Потенційний заробіток: близько 400$.

Я розповів вам, про реальні та найпростіші способи, які перевірено працюють та приносять дохід у доларах. Для деяких з них, буде необхідно розібратися в додаткових платформах і сервісах. Але будьте впевненні, ШІ й з цим також, вам з легкістю допоможе.

Можна ще раз переконатись, що насправді, немає нічого неможливого! Берете мої інструкції + виділяєте небагато часу та терпіння + вмикаєте своє велике бажання до змін. І додатковий бонус на карті не змусить себе довго чекати. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук