Український ресторатор Ігор Сухомлин поділився свіжими ресторанними новинами. AIN.Business вибрав найцікавіше.
- Замість закладу Chang на Ярославовому Валу відкривається український ресторан «Чакри». Виглядає все непогано. Та ж професійна команда, окрім шефа Яна Нгуєна, який давно переїхав у Львів і працює з зіркою львівського небосхилу Нестором Шуманським. Треба тестити Чакри терміново.
- Перевідкриття «Арірангу» в іншому місці, найстаршого корейського ресторану столиці, привернуло увагу всієї гастроспільноти. Чому? Тому що гості хочуть не концепцій (хоча і їх також), а «чесних» закладів від людей, які на цьому зросли. Якщо це сімейна справа корейської родини — довіра на максималках.
- «Спельта» запустила підписку на хліб. І якщо ви ще не підписались, покваптесь. Ілля з Олею щоранку на базі о пʼятій ранку. Будьте вдячними за це, а також за якість і божу гідратацію.
- Алекс Купер працює над новим рестораном, присвяченим півдню України. Звучить одночасно і чесно (від татарбунарського хлопака), і на часі (запит на все українське), і бізнес-орієнтовано (не час лангустинів готувати валютних, а вертуту☝️). Команда цікава. А конкретно присутність Наді, яка створила телеграм-канал «Їжа від тривог» та працювала в копенгагенських ресторанах.
- «МілкБар» у Варшаві. Неймовірна працелюбність Ані Козаченко, майстерність Саши Катаєва, професійність команди Мілку — ось чому я впевнений в успіху. Залишилось трошки. От-от.
- В Харкові свято. Відкрилось міське кафе «1654», яке постраждало від бомбардувань. Команда First Line Group чекає на вас. Дуже готувались, заходьте. Вова Ташаєв десь там по кухні ганяє в милі.
- «РестоПрактики» у Львові. Що, не чули? 19-20 жовтня. Спікери — зірки, практики, традиційно готував як для себе. Зробимо два дні концентрованого знання та спілкування, зберемо на ЗСУ.