Google повністю відмовиться від HTML-перегляду у Gmail вже на початку 2024 року

Починаючи з січня 2024 року, Google прибере базовий HTML-перегляд Gmail, після чого всі, хто ним користується перейдуть на набагато сучасніший «стандартний» вигляд служби. Як повідомляє TechCrunch, Google відійшов від HTML-вигляду Gmail понад 10 років тому, проте, можливо, ним ще користуються люди зі слабким інтернетом.

HTML-перегляд у Gmail. Джерело: AIN.UA
  • Компанія оновила свою сторінку підтримки, щоб відобразити, що Gmail автоматично перейде на стандартний (сучасний) вигляд після кінцевої дати. Кінцем HTML-перегляду у Gmail стане січень 2024 року.
  • «Ми пишемо, щоб повідомити вам, що на початку січня 2024 року основний HTML-перегляд Gmail для настільних комп’ютерів і мобільних пристроїв буде вимкнено. Основні HTML-перегляди Gmail – це попередні версії Gmail, замінені сучасними наступниками 10+ років тому і не включають повну функціональність Gmail», — йдеться в електронному листі компанії.
  • У версії HTML бракує багатьох функцій, таких як чат, перевірка орфографії, пошукових фільтрів, комбінацій клавіш і розширеного форматування. Навіть сьогодні, коли ви намагаєтесь отримати доступ до версії HTML, Google показує повідомлення про те, що версія розроблена для «повільніших з’єднань і застарілих браузерів», і просить вас підтвердити, що ви не хочете використовувати стандартну версію.
  • Проте HTML-версія Gmail дозволяла відправляти, отримувати та керувати повідомленнями, видаляти їх, архівувати та виконувати інші базові дії, стабільно працюючи з повільним або обмеженим інтернетом.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук