Обсяг продажів Rozetka у 2023 році перевищить довоєнні показники

Співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін на зустрічі NV «Діалоги про стійкість» повідомив, що обсяг продажів рітейлера у 2023 році перевищить показники довоєнного 2021 року у валюті. Як передає «Асоціація рітейлерів України», при цьому з початку повномасштабного вторгнення Rozetka втратила 26 магазинів.

  • «Якщо подивитися, що відбулося з Rozetka за час після повномасштабного вторгнення, перед вторгненням у нас було 270 магазинів, працювало близько восьми тисяч осіб. Сьогодні у нас 402 магазини, працюють 5625 осіб, і обсяг бізнесу у валюті за цей рік, згідно з попередніми розрахунками, перевищить обсяг 2021 року», — заявив співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.
  • У в перший місяць після повномасштабного вторгнення рітейлер пережив глибоку кризу. На 23 березня 2022 року загальний товарообіг Rozetka був близько 22-23 млн грн. А ще в січні 2022 він сягав 4 млрд грн.
  • «За останній тиждень березня ситуація покращилася за рахунок часткового відновлення операцій. Було вже 35 млн гривень. За останній тиждень березня ми зробили стільки, скільки до цього — за три тижні. Але все одно це 1% від товарообігу, який був раніше. Зрозуміло, що бізнес в’їхав у стіну на повній швидкості», — сказав Чечоткін.

За його словами, 1 березня компанія повідомила своїм співробітникам, що їм нічим виплачувати заробітну плату. Склади компанії при цьому були заблоковані внаслідок бойових дій. Відновлення розпочалося у квітні з відновленням руху автотранспорту. Ще більше позиції компанії зміцнилися після того, як наприкінці квітня почала працювати «Нова пошта».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук