Знайти фільм на вечір? Легко – з телевізором Gazer METASMART TV 

1

Уявіть собі тихий спокійний вечір. Всі турботи дня, мітинги, робочі дзвінки нарешті відкладені до завтра – час відпочити та розслабитися. Ви у колі рідних чи друзів, або наодинці з котиком чи песиком затишно вмостились перед екраном телевізора. На столі – смаколики, в думках – той самий фільм, який так давно хотіли переглянути.

І ось ви шукаєте його в одному з застосунків, але там немає. Відкриваєте в іншому – щось не так з дубляжем. Спробуймо в наступному – але що з якістю картинки? А якщо через браузер? От халепа, програвач завис! Не зчулися, як магічний вечір перетворюється на розчарування…

На жаль, це історія, знайома кожному. Але все змінюється з новим поколінням телевізорів METASMART TV. Телевізор розв‘язує основну проблему користувачів: що подивитися та в якому онлайн-кінотеатрі. Як саме? Розповідаємо.

Що за телевізор такий? 

Мова йде про Gazer METASMART TV N1 live editionце телевізор, створений спеціально для того, щоб змінити на краще досвід глядачів щодо доступу до контенту. У METASMART TV всі фільми та серіали, які існують у світі, зібрані у вигляді єдиного каталогу на головному екрані. Якщо фільм існує – ви його точно знайдете в METASMART TV за лічені хвилини.

METASMART TV докорінно відрізняється від SMART TV: 

  • На SMART TV навігація відеоконтентом здійснюється в застосунках або браузері. Щоб знайти фільм, вам треба зайти на умовний Netflix, пошукати фільм там, зʼясувати, що його там немає і переходити в інший застосунок. Потім в інший, ще в інший – і так, поки не знайдеться той, де вас влаштують умови перегляду, якість та мова дубляжу. Це виснажливо і дратує.
  • В Gazer METASMART TV ви одразу бачите наявність і умови перегляду будь-якого фільму або серіалу в різних застосунках. Навіть якщо вони ще не встановлені на вашому телевізорі! Насолоджуйтесь переглядом замість того, щоб копирсатися в різних застосунках та вкладках. 

Як це працює?

Якщо знаєте, що хочете подивитися – просто введіть назву фільму в пошук, і METASMART TV одразу покаже вам: 

  • в яких онлайн-кінотеатрах він доступний, 
  • у кого які умови перегляду (безкоштовно, підписка, разова оплата тощо),
  • які мови дубляжу наявні для перегляду.

В зручному інтерфейсі ви можете порівняти умови, обрати оптимальний варіант і одразу перейти до перегляду. Більше не потрібно завантажувати окремі застосунки онлайн-кінотеатрів та по черзі заходити на кожний з них, щоб зрозуміти, де краще дивитися обрану стрічку. Тільки уявіть, скільки часу та нервів дозволяє зекономити такий підхід!

Не знайшли потрібний фільм? Дуже прикро, але це означає лише одне – його ще не зняли. Адже в каталозі METASMART TV доступні всі фільми та серіали, які вийшли в прокат за всю історію кінематографу.

А якщо я ще не знаю, що хочу подивитися?

З METASMART TV підібрати фільм на вечір – так само просто, як шукати готелі на популярних платформах (з видом на море, балкончиком і щоб не сонячна сторона). Хочете якийсь конкретний жанр? Припустімо, комедію. І щоб не американська – вам більше до смаку англійський гумор. Бажано свіжу, не пізніше 2020 року й IMDB не нижче 7.0. А ще, щоб там не було акторів, які дратують. Може щось з Деніелом Редкліфом, він в поганих фільмах не знімається?.. 

З Gazer METASMART TV – це ізі! Розлога система фільтрів допоможе за лічені хвилини підібрати варіанти безпосередньо під ваші побажання. 

А ще METASMART TV пропонує круті підбірки від студій, онлайн-кінотеатрів, критиків, лідерів думок і блогерів. Любите «Теорію Великого Вибуху»? Ось вам серіальчик дуже схожий, тільки новенький. Думали, що вже передивились всі круті документалки? Сюрприз! У METASMART TV для вас ще 100500 варіантів, і кожна цікавіше попередньої. А ось фільми про космос, а ось – романтичні комедії з Дженіфер Еністон, ось – Нолан, а тут – історичне кіно.

Висновок: з Gazer METASMART TV завжди є що подивитися. Всі фільми та серіали – на відстані витягнутої руки з пультом. Забудьте про головний біль, повʼязаний з пошуками, звільніть час для головного — приємного перегляду з близькими. 

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук