В Ubisoft в Україні змінився керівник. Місце француза зайняла українка

Читати на RU

Ubisoft в Україні повідомляють про кадрові перестановки у вищому керівництві компанії. В жовтні на посаду керівника українських студій було призначено Ольгу Сендзюк, яка з 2021 року обіймала посаду фінансового та адміністративного директора. Вона змінила керівного директора Жан-Філіпа П’єшо, який прийняв рішення піти з посади після 2,5 років управління студіями.

Ольга Сендзюк. Фото: Ubisoft
  • Ольга керуватиме студіями Ubisoft в Києві та Одесі, які були відкриті у 2008 та 2018 роках відповідно. Наразі в українській команді компанії працює понад 800 людей.
  • Ubisoft Kyiv та Ubisoft Odesa працюють над такими брендами як «Assassins Creed», «Far Cry», «Rainbow 6», «The Crew», «Avatar» та іншими. Зокрема портують ігри Ubisoft на різні платформи, включно з консолями, ПК і хмарними сервісами.
  • Ubisoft Kyiv та Ubisoft Odesa також працюють у сферах UX (досвід користувачів), художнього напрямку, дизайну, доступності та контролю якості. 
  • Раніше стало відомо про гнітючі бізнес-результати Ubisoft. В липні 2022 року компанія скасувала розробку чотирьох проєктів, а в січні 2023 — ще трьох. Крім того, згідно з фінансовим звітом компанії, основні гроші приходять вже не від нових релізів, а від старих тайтлів. Ubisoft у найближчий фінансовий рік планує випустити 11 ігор. Саме ці релізи можуть стати вирішальними для компанії, яка, цілком можливо, не витримає ще один провальний рік.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук