Etsy Payments запускається в Україні. Що це означає для продавців?

Читати на RU

В Україні запускається Etsy Payments – власний платіжний інтерфейс одного з найбільших маркетплейсів для мейкерів в світі Etsy. Це означає, що відтепер користувачі з України зможуть безперешкодно відкривати нові магазини на Etsy та торгувати на платформі напряму. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Чому це важливо

  • Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей, крафтової продукції.
  • Раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Платформа блокувала таку можливість для продавців з низки країн, зокрема України після зміни правил у 2021 році – саме тоді на платформі був вперше впроваджений власний платіжний інтерфейс.
  • Із запуском Etsy Payments українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії тощо.
  • Etsy Payments дозволяє приймати продавцям на платформі оплату за товар. Продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.
  • Компанія почала тестування Etsy Payments в Україні влітку 2023 року. Одночасно компанія запустила бету також в Японії, Таїланді та Перу. Etsy розіслала запрошення взяти участь в тестуванні, а також провела опитування продавців.

«Від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні 2022 року Etsy надіслав листа всім своїм покупцям із мануалом, як підтримати українських продавців.
Запуск Etsy Payments в Україні — це важлива частина системної роботи Мінцифри з масштабування участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce», – зауважив Федоров.

Раніше на AIN.UA виходив мануал про те, чому варто продавати на Etsy та як ефективно це робити.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук