YouTube почав обмежувати перегляд відео користувачам з блокувальниками реклами

Читати на RU

YouTube розширює свої глобальні зусилля по боротьбі з блокувальниками реклами. Як повідомляє The Verge, блокуванням подібних сервісів компанія планує заохотити користувачів або дозволити показ реклами на сайті, або спробувати платну підписку YouTube Premium.

Скріншот The Verge
  • Якщо користувач натрапляє на нові обмеження YouTube, він можете побачити сповіщення про те, що «відтворення відео заблоковано, якщо ви не внесете YouTube в білий список сайтів або не вимкнете блокувальник реклами».
  • Повідомлення також містить підказку про те, що користувач може спробувати YouTube Premium (вартість підписки в Україні складає 99,00 грн/місяць) замість того, щоб дозволяти відтворення реклами.
  • У виданні зазначають, що деяким користувачам вдається продовжувати переглядати відео на платформі попри повідомлення YouTube щодо блокувальників реклами, але це працює не для всіх: наприклад, для одного співробітника The Verge заблоковане ледь не кожне відео.
  • У червні YouTube підтвердив, що вимикає відео для користувачів із блокувальниками реклами, але тоді це позиціювалось як лише «невеликий експеримент в глобальному масштабі». Тепер YouTube поширив це на всіх користувачів. Протягом останніх кількох тижнів більше користувачів із встановленими блокувальниками реклами виявили, що не можуть дивитися відео YouTube, а повідомлення від Android Authority підкреслює збільшення кількості звітів.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук