Women in Business 2023: не пропустіть безкоштовні знання від українок для українок

8 листопада стартує серія онлайн-семінарів для власниць та керівниць бізнесу від UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Це вже п’ята щорічна ініціатива банку в рамках програми Women In Business, мета якої – підтримка жіночого підприємництва. Цього року семінари будуть присвячені тому, як в умовах війни продовжувати розвивати власну справу, адаптувати внутрішні процеси, створювати високоефективну команду та досягати цілей. Усі семінари – безкоштовні, і навіть реєстрація не вимагається.

Про семінари

Важливо відзначити, що це навчання актуальне не тільки для керівниць і власниць уже сформованих бізнесів, але і для підприємиць-початківиць і навіть тих, хто тільки планує відкрити свою справу. Для першої категорії учасниць це можливість актуалізувати свої знання й перейняти досвід, щоб вивести бізнес на новий рівень. Для другої – можливість правильно закласти фундамент і уникнути зайвих помилок.

Семінари проводитимуть жінки, що це вже мають успішний досвід та експертизу у веденні бізнесу. Вони поділяться власними отриманими на практиці знаннями, як реагувати на кризові ситуації, адаптувати маркетингову стратегію, розкажуть про інструменти для ефективних продажів, франчайзинг, нові канали збуту, як рахувати КРІ та про роль команди у досягненні цілей.

Семінари безкоштовні та пройдуть в режимі онлайн, і навіть реєстрація на них відсутня. Щоб долучитися до навчання, достатньо увімкнути сповіщення на анонсі трансляції – і ви будете отримувати нагадування про початок семінару, який вас цікавить. Також учасниці семінарів зможуть поставити питання спікерам протягом трансляції.

Графік проведення семінарів

  1. 8 листопада, середа, о 16:00 – «Побудова логіки управління бізнес процесів» від Тетяни Ізмайлової, бізнес-консультантки, викладачки Kyiv School of Economics.
  2. 15 листопада, середа, о 16:00 – «Високоефективна команда: випадковість чи закономірність» від Тетяни Лукинюк, маркетологині, викладачки стратегічного маркетингу у The Chartered Institute of Marketing i Kyiv School of Economics.
  3. 21 листопада, вівторок, о 16:00 – «Адаптація департаменту маркетингу та бізнесу у воєнний час» від Марії Назаренко, маркетингової та e-commerce директорки COMFY.
  4. 23 листопада, четвер, о 16:00 – «Інтернет-маркетинг 2024: які канали та інструменти додати до вашої стратегії» від Ірини Сторожко, спеціалістки зі стратегічного маркетингу, СОО в агентстві GreenSky.
  5. 29 листопада, середа, о 16:00 – «Фінанси і аналітика для росту бізнесу» від Марії Домчак, власниці Fast Line Group, співвласниці групи компаній tm.ksenija, експертки з фінансів, бізнес-аналітикині та менторки міжнародної бізнес-спільноти board.business.
  6. 6 грудня, середа, о 16:00 – «Секрети ефективні продажів: використовуємо і заробляємо» від Тетяни Шелест, співзасновниці міжнародної компанії «SheMax Company Ukraine».
  7. 13 грудня, середа, о 16:00 – «Франчайзинг як можливість систематизувати та масштабувати свій бізнес» від Мирослави Козачук, власниці та СЕО компанії Franchise Group.

Про програму Women In Business

Малий та середній бізнес — це драйвер економіки України. Підприємці здатні гнучко реагувати на зміни, швидко перелаштувати процеси та заповнювати актуальні ніші ринку, де є дефіцит товарів чи послуг. 

За даними Opendatabot, у вересні 2023 року понад 35 тисяч українців стали ФОП. Це рекордна місячна кількість за останні три роки. Найчастіше в Україні нові справи відкривають у сферах торгівлі, індивідуальних послуг та громадського харчування. Загалом, на початок осені в Україні офіційно працювали понад 2 мільйони ФОП. 

Як частина міжнародної фінансової групи BNP Paribas UKRSIBBANK є активним промоутером сталого розвитку, учасником Мережі Глобального договору ООН в Україні й виступає за скорочення гендерної нерівності у бізнес-середовищі. 

«Активні підприємиці роблять свій внесок у сталий розвиток економіки нашої країни: вони забезпечують робочі місця та сплачують податки, підтримують соціально важливі проєкти громади. При цьому за статистикою жінки в бізнесі більш уразливі. Як надійний фінансовий партнер ми хочемо підтримати жінок у реалізації їхніх планів та амбіцій, тож заохочуємо їх створювати та розвивати бізнес, розкривати свій підприємницький потенціал. Для цього ми п’ять років поспіль запрошуємо їх на менторські семінари та пропонуємо особливі умови обслуговування», — розповіла Яніна Ольховська, директорка з питань комунікацій, КСВ та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Акція Smart Lady

Нагадаємо, до кінця 2023 року для жінок-підприємниць – і нових, і діючих клієнтів діє акція Smart Lady. Участь в акції можуть взяти фізичні особи-підприємиці, які до 31 грудня вперше відкриють рахунок за тарифним планом «Підприємець v.1», що включає якісне фінансове обслуговування, експертизу персонального менеджера і можливості сучасного інтернет-банкінгу. За умовами акції Smart Lady підприємиці отримають: 

  • 6 місяців безкоштовного розрахунково-касового обслуговування;
  • 12 місяців безкоштовного розрахунково-касового обслуговування першої корпоративної картки MC Corporate Contactless;
  • 6 місяців безкоштовного розрахунково-касового обслуговування у тарифному пакеті «All Inclusive De Luxe» – для власних потреб.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук