Tesla подаватиме до суду за спробу перепродати Cybertruck протягом року

Читати на RU

Клієнти компанії Tesla, які передзамовили нову модель електричного пікапа Cybertruck, почали отримувати умови продажу автівки перед запуском продажів 30 листопада. Згідно з умовами, власники не зможуть перепродавати авто протягом першого року після доставки. Інакше компанія Ілона Маска подаватиме до суду, вимагаючи $50 000 компенсації, повідомляє Business Insider.

  • Нові умови додали до Угоди замовника, наразі вони стосуються винятково покупців Cybertruck. «Ви погоджуєтесь, що не будете продавати або намагатися продати транспортний засіб протягом першого року після дати його доставки. Tesla може вимагати винесення судової заборони, щоб запобігти передачі права власності на транспортний засіб, або вимагати від вас відшкодування в розмірі $50 000 або вартості, отриманої як винагороди за продаж або передачу, залежно від того, що більше. Tesla також може відмовити вам у продажі будь-яких автомобілі, що компанія випустить у майбутньому», – йдеться в документі.
  • Якщо клієнт хоче продати Cybertruck, Tesla запропонує викупити транспортний засіб за початковою ціною, мінус «$0,25 за милю проїзду, зношення, і вартість ремонту автомобіля відповідно до косметичних і механічних стандартів Tesla для вживаних автомобілів».
  • Клієнт зможе продати Cybertruck комусь іншому тільки в тому разі, якщо Tesla відмовиться викупляти транспортний засіб назад.

Ілон Маск сподівається, що новий електромобіль буде добре продаватись, а виробництво сягне чверті мільйона одиниць щорічно до 2025-го. Раніше AIN.UA писав про початок виробництва Cybertruck на заводі компанії в Техасі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук