Український фонд Flyer One Ventures інвестував у Scalestack в раунді на $1 млн

Читати на RU

Український фонд Flyer One Ventures став одним із провідних інвесторів у американську компанію Scalestack, що розробляє платформу RevOps для збагачення, пріоритезації та активації даних на основі штучного інтелекту. Компанія зібрала $1 млн для подальшого розширення. Flyer One Ventures поділився деталями угоди з AIN.Capital.

Деталі про стартап

  • Scalestack був заснований Еліо Нарсісо та Алессандро Пріоні. Цей стартап автоматизує процес таргетування продажів, використовуючи ШІ для збагачення наявних даних (внутрішніх і зовнішніх) і пропонує подальші кроки.
  • Стартап стверджує, що це допомагає відділу продажів визначати та взаємодіяти з потенційними клієнтами, заощаджуючи їхній час і зусилля. Серед клієнтів Scalestack – MongoDB і Typeform.

«Ніхто не повинен витрачати свій час на виконання монотонної та нудної роботи. Торгові представники сьогодні витрачають 72% свого часу на завдання, не пов’язані з продажами: багато зусиль йде на ручне дослідження, пріоритезацію потенційних клієнтів і введення даних. Ось чому ми створили цю платформу — щоб автоматизувати найбільш трудомістку частину продажу, щоби продавці могли зосередитися на тому, що дійсно важливо»,

— каже Еліо Нарсісо, співзасновник і генеральний директор Scalestack.

Серед інвесторів — Український фонд Flyer One Ventures

Flyer One Ventures — це інвестиційний фонд від групи Genesis (раніше називався Genesis Investments), запущений у 2018 році, який інвестує в стартапи на ранній стадії з Європи та Північної Америки. Середній чек фонду коливається в межах від $150 000 до $500 000. Команда фірми розташована в Києві, Лондоні та Варшаві.

У 2022 році F1V запустив свій третій фонд, а підбиваючи підсумки року — фонд інвестував близько $10 млн у 14 нових та вже наявних у портфелі компанії стартапів. Українських компаній серед них не було.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук