Що ASUS пропонує до чорної п’ятниці?

Кому і коли потрібен ноутбук? Без перебільшення всім і завжди. А от можливість купити топовий апарат за зниженою ціною буває далеко не завжди. Як ви вже здогадалися, зараз якраз є така можливість. А саме – є можливість придбати ноутбуки ASUS зі знижками до чорної п’ятниці. Розглянемо дві цікаві моделі, які беруть участь в акції.

ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504)

Серед конкурентних рис цього ноутбука – те, що він тонкий і легкий. Хоча і немаленький: діагональ екрана – 15,6 дюймів. На вигляд – дуже стильний. На металевій кришці є рельєфна фірмова плашка, а клавіша Esc – яскравно-помаранчевого кольору. Модель доступна в сріблястому (Cool Silver), білому (Cream White), синьому (Solar Blue) і чорному (Midnight Black) кольорах.

Але Vivobook S 15 OLED може похвалитися не лише стильним дизайном, а й дійсно високою продуктивністю. Він має процесор Intel Core 13-го покоління H-серії, який швидко порається і з робочими задачами, і з розвагами. Щодо перегріву хвилюватися не варто, бо, звісно, такій потужній моделі забезпечили гідну її рівня систему охолодження – ASUS IceCool з тепловими трубками.

OLED-дисплей сертифікований за стандартом VESA DisplayHDR True Black 600. Це означає, що якість зображення – винятково висока (це правда), час відгуку – 0,2 мс (це дуже швидко), кольори – насичені, чорні відтінки – глибокі, контрастність – 1 000 000:1 (це багато). Тож дивитися кіно і грати в ігри буде справжнім задоволенням.

Проте якісні розваги – це ще не головне. Підтримка 100% колірного простору DCI-P3 (133% sRGB) означає, що цей дисплей можна використовувати для професійної роботи з графічним контентом. Технологія OLED дозволяє отримати широкі кути огляду – користь від цього особливо помітна при спільному перегляді відео або презентацій. Крім того, OLED-дисплей дбає про комфорт зору користувачів, адже випромінює на 70% менше шкідливого синього світла, ніж традиційні дисплеї. Якісну реалізацію рішень, що покращують комфорт для зору, підтверджено сертифікатом лабораторії TÜV Rheinland.

Звісно, це ще не всі переваги цієї моделі. Акумулятор, заряду якого вистачає на цілий день – звучить прекрасно, правда? І це те, що також може забезпечити Vivobook S 15 OLED. Висока ємність (70 Вт·год) означає заряд на довгі години, а технологія швидкого заряджання дасть змогу відновити 60% заряду лише за 49 хвилин. Ноутбук має також усі порти, необхідні для підключення периферійних пристроїв і моніторів: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, два порти USB Type-A, HDMI 1.4, комбінований аудіороз’єм для виведення звуку. 

Цікавою особливістю пристрою є покриття певних ділянок корпусу захистом ASUS Antimicrobial Guard на основі іонів срібла, який пригнічує ріст бактерій на 99% впродовж трьох років. Такий захист допомагає підтримувати поверхню ноутбука в чистоті та знижує ймовірність поширення потенційно шкідливих бактерій при контакті. Здається, це чудова бонусна фіча для і так зарядженої з усіх боків моделі. Всі-всі її особливості, а також ціна зі знижкою – тут.

Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Це потужний та елегантний ноутбук у повністю металевому корпусі, який за товщини 1 см важить лише 1 кг. І це найтонший у світі ультрапортативний ноутбук з OLED-екраном. На цю модель варто звернути увагу перфекціоністам, бо тут складно до чогось придратися.

Процесор – Intel Core i7 13-го покоління, оперативна пам’ять – до 32 ГБ LPDDR5, швидкий SSD-накопичувач обсягом до 1 ТБ та акумулятор високої ємності (63 Вт·год), що підтримує до 14 годин відтворення потокового відео в автономному режимі. Тобто можна подивитися цілий сезон серіалу на одному заряді.

Справжня гордість Zenbook S 13 OLED – його чудовий OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K і часом відгуку лише 0,2 мілісекунди. Він відтворює неймовірно чітке, яскраве й насичене зображення. Він відповідає вимогам сертифікації DisplayHDR True Black 500, тобто ідеально відображає яскраві білі та найглибші чорні відтінки, а також Pantone Validated – що означає найвищу точність відтворення кольорів (Delta E < 1).

Підтримка колірної гами 100% DCI-P3 означає здатність відтворювати насичені кольори кінематографічного рівня, а технологія ASUS Splendid дозволяє користувачеві легко перемикатися між різними колірними гамами: DCI-P3, sRGB, Display-P3, Native OLED. Ну і всі інші переваги OLED-дисплеїв, звісно, також на місці.

Zenbook S 13 OLED хоч і компактний, але має повний набір інтерфейсів, що дозволяє обійтися без додаткових адаптерів і перехідників. У ньому є два швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз’ємів USB-C, які забезпечують швидке заряджання, можливість підключення зовнішніх дисплеїв 4K і передачу даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Крім цього, ноутбук має виходи HDMI 2.1, повнорозмірний порт USB 3.2 Gen 2 та аудіороз’єм 3,5 мм.

Ноутбуки серії Zenbook – це місце прояву соціальної відповідальності компанії ASUS. В усіх моделях цієї серії і під час їхнього створення мінімізовано вплив на довкілля, і новий Zenbook S 13 OLED не є винятком. Вперше під час виготовлення цього ноутбука ASUS використала технологічний процес плазмової керамізації алюмінію, який за допомогою чистої води та електричного струму змінює властивості матеріалу. Як результат, метал стає більш корозійностійким і довговічним, а його поверхня набуває схожості з натуральним каменем, що робить кожну кришку Zenbook S 13 OLED унікальною. І все це без використання органічних сполук, агресивних кислот і важких металів.

ASUS Zenbook S 13 OLED – це дійсно вибір перфекціоністів і усвідомлених людей.

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS можна в широкій мережі партнерів компанії в нашій країні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції. Нагадаємо, що переваги онлайн-магазину магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук