Про ІТ-ішників почали знімати реаліті-шоу. Hillel IT School запустила унікальний освітній проєкт

Проєкт Hillel Reality Program – це унікальна освітня ініціатива у сфері IT. Тут група студентів та випускників працює над розв’язанням важливих соціальних проблем через впровадження ІТ-рішень для українського суспільства. Від Hillel IT School учасники отримують доступ до необхідних ресурсів для роботи та підтримку від експертів з ІТ-компаній. Окрім отримання практичного досвіду та втілення проєкту, команда може виграти грант на навчання у розмірі 140 000 гривень. Але це залежить від вчасної реалізації проєкту, підкреслюють організатори. Крім того, у соцмережах бренду буде публікуватися процес створення та розробки проєкту – від ідеї до робочої версії, і все це буде розкриватися у серіях дайджесту.

«Набути переваги на ринку праці – це те, про що переймається кожен студент. У Hillel Reality Program ми пропонуємо учасникам максимально розвинути свої навички та вміння на практиці, в реальному проєкті, який вони будуть розробляти з нуля. Усе це для того, щоб наші студенти отримали все необхідне, комплексне, забезпечення для своєї реалізації. Я впевнений, що цим і повинні забезпечувати освітні центри», – каже Вадим Друмов, СЕО Hillel IT School.

Із 200 претендентів та декількох десятків ідей було обрано 14 учасників і 1 проєкт для реалізації. Команда складається з розробників, тестувальників, дизайнерів, проєкт-менеджерів та бізнес-аналітиків. Їхню діяльність підтримують експерти з ІТ-компаній.

«Hillel Reality Program – це точно не гурток за інтересами. Це максимально реалістичне середовище, де учасники пройдуть повноцінний курс роботи в команді: з розподіленими посадовими обов’язками, власним внеском та відповідальністю. Тут чітко визначені етапи проєкту та терміни», – наголосила Ліана Солкарян, головний ідеолог освітнього проєкту.

Учасники працюватимуть над вебзастосунком з метою надання українцям легкого й ефективного доступу до найважливішої інформації для їх адаптації у новій країні чи місті.

«Я завжди мріяв приєднатися до створення реального та соціально важливого проєкту. І ось я отримав такий шанс – стати одним з тих, хто створить інтегровану інформаційну систему, яка допоможе користувачам у надзвичайно короткі строки отримувати відповіді на складні питання або ділитися своїм досвідом», – коментує харків’янин Олег Задніпровський, який бере участь у проєкті.

Він пройшов уже не один курс навчання, зокрема за програмою IT Generation. І саме Олег стане  Python-розробником у Hillel Reality Program.

350 тис. грн – саме таку суму школа інвестуватиме в Hillel Reality Program. Проєкт має бути реалізований впродовж трьох місяців. Якщо команда зробить все вчасно, то отримає грант на навчання у 140 тис. грн. Крім цього, є ще одна умова: проєкт буде покидати той учасник, який буде на останньому щаблі у відповідному рейтингу. Його місце займе кандидат з резервної групи.

Більш докладно про створення та розроблення проєкту командою можна дізнатися із відеосерій дайджесту на YouTube-каналі Hillel IT School:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук