Фестиваль українських інді-ігор Indie Cup оголосив фіналістів — деякі вже можна спробувати

Фестиваль незалежних українських ігор Indie Cup Ukraine’23 оголосив фіналістів конкурсу. З-поміж 72 ігор журі вибрало 26 найкращих проєктів, які претендуватимуть на перемогу в чотирьох основних та одній спеціальній категоріях. Про це пресслужба Indie Cup Ukraine розповіла AIN.UA.

  • Фаворитами фестивалю стали проєкти Hollow Home – рольова гра про підлітка в обложеному росіянами місті, магічний роуглайт Aris Arcanum і рольова гра про битву зі свинями-нежиттю Hoglands.
  • Усі ігри представлені в чотирьох номінаціях: «Найочікуваніша гра», «Найперспективніша гра», «Висхідна зірка», «Вибір критиків». З усіма номінантами можна ознайомитися на сайті фестивалю.
  • Крім класичних категорій також розпочато голосування People’s Choice Award. Для номінації було окремо відібрано шість проєктів. Переможе команда, що збере найбільшу кількість донатів від своєї спільноти для поточного збору Indie Cup для ЗСУ. Проголосувати можна за посиланням.
  • Переможців оголосять 20 грудня.

Деякі ігри, що взяли участь у конкурсі, уже мають безкоштовні демоверсії, з якими можуть ознайомитися всі охочі, а одна доступна в попередній версії.

Strange House. Похмура провінція, молодий хлопець повертається з роботи додому до своєї дівчини, але вдома її немає. Куди ж вона пішла?

Esophaguys. Яскравий платформер, у якому ви граєте за дідусів із подовженими шиями. Витягніть шиї разом, щоб знайти свого втраченого родича, і змагайтеся один проти одного за довгошию славу.

TIC-TAC: Twelve o’clock. Одиночна пригода-головоломка із сюжетною лінією, яка проходить через жах виживання в середній школі Bluebird. Ви повинні провести кілька ночей у занедбаній будівлі, намагаючись з’ясувати, що відбувається, і захистити своє життя.

Hoglands. Стратегія в жанрі Tower Defense з елементами RPG, у якій вам і вашому герою доведеться захищати своє королівство від кровожерливих свиней-нежиті. Добувайте ресурси, будуйте базу, збирайте армію, вдосконалюйте свого героя та очолюйте оборону.

Through the Nightmares. Допоможи Піщаній Людині подолати жахи нічних кошмарів у гардкорновому екшн-платформері. Знайди та звільни дітей, поборовши всі їхні страхи, здолай всемогутнього Морфея, вмирай, воскресай, вчися на помилках і пробуй знову.

Blessed Burden. Горор-пригода з елементами платформінгу, у якій ви граєте за останнього священника, який зміг вижити після релігійного апокаліпсиса й шукає спосіб переродити світ.

Plastomorphosis. Ретро-горрор, який розповідає історію про звичайного чоловіка, евакуйованого до Сучасного міста, який намагається вижити та сприйняти нову реальність як «новий громадянин».

Oberty. Мінімалістична головоломка, де ви змішуєте геометричні фігури.

Indie Cup Ukraine’23 — це благодійний фестиваль, у межах якого до 20 грудня запланована низка зборів для ЗСУ та волонтерів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук