Що подарувати на Миколая: топ 8 ідей

2

Коли грудневе повітря наповнюється святковим настроєм, а з вікон мерехтять вогники гірлянд, серця наших дітей сповнюються передчуттями чуда. Незабаром свято, а з ним традиція, наповнена добротою, — отримувати подарунки на Святого Миколая. Напередодні 6 грудня у різних країнах Європи та світу діти начищають чоботи та ставлять їх біля дверей своїх будинків, сподіваючись, що Святий Миколай завітає у гості  та наповнить їх подарунками та частуваннями.

У цій статті ми досліджуємо чарівний світ подарунків, які ідеально підходять для такого випадку: дивують та радують, щоб дух Святого Миколая жив в усмішках та серцях дітей.

Що можна подарувати дитині на День Святого Миколая

Пропонуємо вісім цікавих ідей.

Гаджети та техніка

«Купіть гаджет» — універсальна відповідь на питання, що подарувати на   Миколая.  Це чудове рішення.

ТелефонЗ’явиться можливість підтримувати зв’язок з дитиною, а також полегшить процес навчання.Наприклад, якщо дитина не встигає записувати зі шкільної дошки матеріал, його можна сфотографувати на камеру телефона
ПланшетКорисний для навчання та  повсякденного користування.З його появою дитині не потрібно носити багато книжок та навантажувати спину, більшість підручників можна завантажити
Безпровідні навушникиВідмінний варіант для заняття спортом, прогулянок та телефонних розмов
Колонки BluetoothСподобається любителям слухати музику. Bluetooth-колонка портативна, легка.Вона не потребує провідного з’єднання, через що дитині буде зручно її переносити та підключати

Різноманітні іграшки

Іграшки завжди актуальні. Якщо дитина молодша (5-8 років) — нехай це буде щось рольове: Барбі-лікар, лялька-ветеринар, пожежний кран, набір-магазин, іграшка з відомої відеогри. Діти люблять уявляти себе на місці героя, яким грають. Це розвиває фантазію та просторове мислення. Для підлітка підбирають щось тематичне та відоме у поп-культурі.

Набори для творчості чи експериментів

Подарунки дітям на День Святого Миколая можуть бути і творчого спрямування : той самий набір для виготовлення мила, як варіант. Можливо, дитина знайде у цьому своє покликання у майбутньому. Якщо бачите, що малечі подобається малювати чи ліпити, зверніть увагу на набори для ліплення. Якщо любить вивчати нове — набір для експериментів «Цікава Хімія» або «Виверження вулкана».

Настільні ігри

Настільні ігри розвивають логічне мислення дитини і є чудовою можливістю спільного проведення часу.

Електронні книги

Електронна книга – це цікавий та корисний подарунок для дитини. На рідері можна зберігати 10 тисяч книг різного обсягу, сортувати їх на власний розсуд і читати різними мовами. Це бібліотека у кишені, підібрана за власними уподобаннями. Гаджет розряджається вкрай повільно, є підсвічування сторінок, які правдоподібні до друкованих видань. Ніякого випромінювання синього, як у комп’ютерах та ноутбуках. Тому шкода для зору виключена. Інтернет потрібен лише для того, щоб завантажити книгу. Коли книга  вже в рідері, читати можна будь-де, а не чекати зручного випадку.

Лего
Його цікаво збирати в будь-якому віці, тому потрібно підбирати набір, що відповідає розвитку та інтересам.

Радіокеровані іграшки
Сприяють розвитку координації та покращують швидкість реакції дитини, адже управління вимагає точності рухів та швидкого реагування. Такі іграшки пробуджують цікавість та пропонують цікавий досвід навчання, що дуже важливо для когнітивного розвитку.  Хлопчику може сподобатися набір для робототехніки, що навчає основ конструювання та програмування.

Пазли
Розвивають уважність та посидючість. Для дітлахів доцільніше взяти простенький набір, у якому менше деталей. Старшим дітям підійде (на 100,300,1000 і більше деталей).

Безкоштовна доставка в будь-який магазин MOYO

Крім цього, в MOYO клієнт завжди має змогу замовити товар на сайті або ж в мобільному додатку та забрати його в будь-якому магазині мережі з безкоштовною доставкою. Якщо замовлення здійснене на суму від 500 грн, то покупці MOYO мають можливість оформити безкоштовну кур’єрську доставку додому, в офіс чи в інше зручне місце. 

Загалом, подарунки, продумано підібрані з урахуванням інтересів та розвитку дитини, порадують та принесуть їй багато користі. Вони можуть служити розвагою, сприяти навчанню та розвитку талантів, а також зробити День Святого Миколая незабутньою подією.

Дитина запам’ятає той подарунок, який обраний з урахуванням її потреб та інтересів. А деякі презенти неоціненні — солодощі, книги або абонементи — актуальні завжди та для будь-якого віку.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук