Масштабний збій у «Київстар» не вплинув на роботу військових

Збій у роботі мобільного оператора «Київстар» не вплинув на дії українських військовослужбовців. Про це начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Володимир Фітьо повідомив в ефірі національного телемарафону.

«Наразі немає впливу ситуації абсолютно на дії військовослужбовців. Тому для цивільних осіб є якісь незручності, але для військовослужбовців — абсолютно не має жодного значення», — заявив він і наголосив, що військові користуються іншими видами зв’язку.

Сьогодні стався масштабний збій у роботі найбільшого мобільного оператора України «Київстар» – через хакерську атаку. Це, зокрема, спричинило проблеми у роботі застосунку Vodafone. Через збій в роботі мобільного оператора також тимчасово не працюватиме система оповіщення про тривоги.

Служба безпеки України відкрила кримінальні провадження за вісьмома статтями через кібератаку на «Київстар». Одна з версій, яку зараз вивчають слідчі, що за цією хакерською атакою можуть стояти спецслужби рф.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук