OpenAI відновила реєстрацію на платну версію ChatGPT

OpenAI відновила реєстрацію нових користувачів ChatGPT Plus. Про це повідомив гендиректор компанії Сем Альтман у X (раніше Twitter).

Він подякував користувачам за терпіння, поки команда OpenAI шукала більше графічних процесорів.

Що сталося?

У листопаді Сем Альтман повідомив, що компанія тимчасово припинила реєстрацію нових користувачів ChatGPT Plus через різке зростання попиту. Їхні сервери не змогли впоратися з напливом людей, які захотіли випробувати нові функції чат-бота.

Через ажіотаж деякі користувачі навіть почали здавати в оренду свої облікові записи ChatGPT Plus на eBay щонайменше за $12.

Що таке ChatGPT Plus

Підписка на ChatGPT Plus за $20 на місяць надає користувачам пріоритетний доступ до чат-бота під час високої завантаженості сервісу, а також можливість використовувати найновіші моделі OpenAI, зокрема GPT-4.

На конференції OpenAI Day у листопаді 2023 року розробники представили низку нових функцій. Серед них – ChatGPTs, що дозволяє налаштувати чат-бот для конкретного сценарію.

Крім того, користувачі ChatGPT Plus можуть завантажувати та аналізувати текстові документи, зображення, а також спілкуватися з сервісом за допомогою голосу.

Короткостроковий, але серйозний збій стався у роботі ChatGPT, повідомляє OpenAI у четвер. Протягом приблизно 40 хвилин ChatGPT мав проблеми, сервіс періодично був недоступний.

OpenAI також повідомила, що деякі користувачі ChatGPT Enterprise, розробленого для бізнесу, стикалися з підвищеною кількістю помилок. Про причини проблеми і чи пов’язані вони з ChatGPT Plus не повідомляється.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук