OpenAI додала DALL-E 3 для генерації зображень до ChatGPT

Читати на RU

Компанія OpenAI додала популярний ШІ-сервіс для генерації зображень DALL-E до свого чат-боту ChatGPT. Поки що він буде доступний у платних версіях: для користувачів ChatGPT Plus & Enterprise. Про це йдеться у офіційному блозі компанії.

  • Для користувачів Plus та Enterprise-версій чату це фактично означає, що тепер можна генерувати зображення просто у вікні чату. Достатньо описати бачення зображення, і ChatGPT надасть користувачеві вибірку, з якої можна буде обрати потрібний варіант, або змінювати далі. Це працює завдяки інтеграції із генеративною нейромережею DALL-E 3.
  • Компанія наводить приклад того, як працюватиме ця інтеграція. Нижче — взірець зображень, згенерованих на запит «фотореалістичні перисті хмари»:
Зображення із сайту OpenAI
  • У компанії наголошують, що порівняно із попередніми версіями, DALL-E 3 здатний створювати більш якісні зображення, із більшою кількістю деталей, зокрема із текстом, краще працює із зображенням рук та облич людей.
  • З листопада 2022 року API DALL-E відкрили для сторонніх розробників.
  • Наприклад, Microsoft, близький партнер OpenAI, вже використовує DALL-E API в Bing і Microsoft Edge зі своїм інструментом Image Creator, який дозволяє користувачам створювати зображення, якщо результати пошуку не дають потрібного результату. А додаток для дизайну одягу CALA використовує API DALL-E як інструмент, який дозволяє клієнтам уточнювати ідеї дизайну з текстових описів або зображень.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук