Культова гра Death Stranding отримає екранізацію

Один з найвідоміших геймдизайнерів у світі Хідео Кодзіма почав співпрацю з кінокомпанією A24 над адаптацією своєї гри Death Stranding. Про це стало відомо з анонсу нової футболки на офіційному сайті A24.

«Офіційно: ми співпрацюємо з Kojima Productions над екранізацією відомої відеогри Хідео Коджіми DEATH STRANDING», — йдеться в дописі.

Фанати могли придбати мерч за 40 доларів, проте наразі все розпродано.

Деталей екранізації Death Stranding поки небагато. Невідомо, хто буде режисером фільму, хто зіграє головні ролі і коли він вийде на екрани. На сайті Kojima Productions обіцяють не просто екранізацію, а оригінальне кіно, яке розсуне звичні рамки між фільмом і відеогрою.

Death Stranding — це постапокаліптична гра, яка вийшла у 2019 році. У ній гравець бере на себе роль кур’єра Сема Портера Бріджеса, який намагається відновити зв’язок між спустошеними місцями після глобальної катастрофи. Гра відрізняється складним сюжетом, вражаючим візуальним виконанням і унікальним геймплеєм.

Нагадаємо, що нещодавно геймдизайнер Хідео Кодзіма поділився у Twitter фотографією з російським режисером Тимуром Бекмамбетовим.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук