Samsung Galaxy S23 FE – флагмани, що пропонують унікальні можливості для більшої кількості користувачів

Пристрої серії FE поєднують в собі новий погляд на культовий дизайн, найсучаснішу якість камери та звуку, потужну продуктивність і багато іншого.

Зображення надано Samsung

Компанія Samsung Electronics Україна оголошує про старт передзамовлення культового пристрою FE – Galaxy S23 FE. Відомий своїм вишуканим дизайном, неперевершеною продуктивністю, передовими камерами, а також багатьма іншими перевагами. Це – унікальна новинка екосистеми Galaxy.

Galaxy S23 FE: культовий дизайн, професійна камера та бездоганна ігрова продуктивність. Серія Galaxy S створена для того, щоб зробити ваше повсякдення яскравішим.

Galaxy S23 FE залишається вірним культовому дизайну серії S завдяки новому фотомодулю та преміальному дизайну та захисту від води та пилу за стандартом IP681. Крім того, смартфон частково виготовлено з перероблених матеріалів, що забезпечує довговічність, функціональність та екологічність. Galaxy S23 FE припаде до душі будь-кому, адже пристрій доступний у кількох нових яскравих кольорах, що дозволяє користувачам вибрати дизайн смартфона, який розкриє персональний стиль.

Смартфон допоможе вам створювати чудові фото та відео. Завдяки професійним функціям камери Galaxy S23 FE повсякденні моменти просто оживають у долонях. Збільшуйте та розглядайте найдрібніші деталі на кожній світлині, завдяки об’єктиву з високою роздільною здатністю 50 Мп та 3-кратному оптичному зуму. Функція нічної зйомки Nightography на Galaxy S23 FE гарантує, що ваші селфі та портрети будуть чіткі та реалістичні навіть вночі. Вдосконалена цифрова стабілізація зображення (VDIS) допоможе робити чіткі знімки на ходу за допомогою основної камери зі збільшеним кутом оптичної стабілізації зображення (OIS).

Коли справа доходить до створення ідеального контенту, яким можна похизуватися, Galaxy S23 FE перетворюється на студію професійного редагування. У режимі Pro Mode елементи керування витримкою, діафрагмою, світлочутливістю ISO та іншими параметрами, що можна налаштувати вручну відповідно до ваших уподобань. Знімайте креативні світлини за допомогою застосунку Camera Assistant2 та обирайте автоматичні функції для персоналізованої зйомки. Galaxy S23 FE оснащений інструментами для редагування зі штучним інтелектом, що допоможе зробити ваші знімки ще більш досконалими.

Кожна дія в іграх та потоковому відео – швидка та плавна завдяки потужному процесору, а парова камера контролює температуру пристрою та підтримує продуктивність. Довговічний акумулятор місткістю 4500 мАг інтуїтивно налаштовується на економію енергії, заряджаючись до 50 відсотків всього за 30 хвилин за допомогою адаптера потужністю 25 Вт3. Уся ця неперевершена потужність оживає на яскравому та надзвичайному 6,4-дюймовому дисплеї4 Dynamic AMOLED 2X. Технологія Vision Booster на Galaxy S23 FE автоматично визначає умови освітлення, зберігаючи екран яскравим навіть під прямими сонячними променями. Смартфон доступний у сучасних яскравих кольорах, зокрема м’ятному, кремовому, графітовому та фіолетовому.

Зроби попереднє замовлення Galaxy S23 FE та отримай навушники Galaxy Buds FE у подарунок або отримай додаткову вигоду при обміні старого пристрою за програмою Trade-in.

Продажі розпочинаються 12 січня 2024 року. Рекомендована ціна Galaxy S23 FE стартує від 26 999 грн.

Galaxy S23 FE
Дисплей6.4-дюймовий FHD+ Дисплей Dynamic AMOLED 2X Суперплавна, адаптивна частота оновлення 120 Гц (60~120 Гц)
*Вимірюється по діагоналі, фактична площа огляду менша через закруглені кути та отвір для камери.
Розміри та вага 76.5 X 158 X 8.2мм, 209г
КамераУльтраширококутна камера 12MП F2.2, FOV 123˚  Ширококутна камера 50MП F1.8, FOV 84˚ Адаптивний піксель Телефото камера 8MП 3x оптичний зум, F2.4, FOV 32˚  Фронтальна камера 10 МП F2.4, FOV 80˚  
  ПроцесорAdvanced 4nm Processing
 *Може відрізнятися залежно від ринку та оператора.
Пам’ять та сховище8Гб + 128Гб 8Гб + 256Гб
*Доступний обсяг пам’яті залежить від попередньо встановленого програмного забезпечення. *Об’єм пам’яті може відрізнятися залежно від ринку.
Батарея4,500 мАг 
* Типове значення, протестоване в умовах незалежної лабораторії. Типове значення – це розрахункове середнє значення, що враховує відхилення ємності серед зразків акумуляторів, протестованих відповідно до стандарту IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність – 4370 мАг. Фактичний час роботи акумулятора може залежати від мережі, особливостей використання та інших факторів.
Зарядка* Дротова зарядка*: до 50% заряду приблизно за 30 хвилин за допомогою адаптера потужністю 25  Вт**. Швидка бездротова зарядка 2.0*** Бездротовий PowerShare****
*Дротова зарядка, сумісна з QC2.0 та AFC.
**Адаптер живлення потужністю 25 Вт продається окремо. Використовуйте лише зарядні пристрої та кабелі схвалені Samsung.
***Бездротова зарядка, сумісна з WPC.
**** Бездротовий PowerShare доступний лише для смартфонів Samsung або смартфонів інших брендів з підтримкою бездротової зарядки Qi, зокрема Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Fold 5, Fold 4, Flip4, серія S22, Fold3 5G, Flip 5, Flip3 5G, S21 FE 5G, S21, Fold2, Note20, S20, Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE і Note5. Доступно лише з певними пристроями Samsung Galaxy, такими як Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch і Galaxy Buds. Якщо заряд акумулятора нижчий за 30%, функція Wireless PowerShare може не працювати. Може не працювати з певними аксесуарами, чохлами, пристроями інших брендів або деякими пристроями Samsung. PowerShare може впливати на прийом дзвінків або передачу даних, залежно від мережевого середовища.
Операційна системаAndroid 13
Мепера та під’єднання  5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Вимагає оптимального мережевого з’єднання 5G, доступного у деяких країнах. Швидкість завантаження та потокового передавання може відрізнятися залежно від конкретного контенту, з’єднання із сервером та інших чинників. **Доступність моделі LTE залежить від ринку та оператора. Фактична швидкість може відрізнятися залежно від ринку, оператора та середовища користувача. ***Доступність мережі Wi-Fi 6E може залежати від ринку, постачальника послуг та середовища користувача. Потрібне оптимальне з’єднання. Потрібен маршрутизатор Wi-Fi 6E.
ЗахистSamsung Knox, Samsung Knox Vault 
ВодонепроникністьIP68 
* Клас захисту IP68: Проведено в лабораторних умовах. Водостійкий на глибині до 1,5 метра у прісній воді протягом 30 хвилин і захищений від пилу, бруду та піску. Після намокання слід висушити. Не рекомендується використовувати на пляжі або в басейні. Водо- та пилонепроникність вашого пристрою не є постійною і може зменшуватися з часом.
Характеристики Samsung Galaxy S23 FE

1 Рейтинг IP68: Водонепроникний на глибині до 1,5 метра в прісній воді протягом 30 хвилин і захищений від пилу, бруду та піску. Після намокання слід висушити. Не рекомендується для використання на пляжі або в басейні.

2 Доступно для завантаження в Galaxy Store. Доступність може залежати від ринку, моделі та оператора зв’язку.

3 Адаптер живлення потужністю 25 Вт продається окремо. Швидкість надшвидкої зарядки залежить від рівня заряду акумулятора та інших факторів; використовуйте лише схвалені Samsung зарядні пристрої та кабелі; не використовуйте зношені або пошкоджені зарядні пристрої/кабелі; несумісний зарядний пристрій або кабель може призвести до серйозних травм або пошкодження вашого пристрою.

4Розміри дисплея вказані по діагоналі. Фактична площа екрана менша через закруглені кути та отвір камери.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук