«Укрпошта» співпрацюватиме з DHL: що зміниться для клієнтів

«Укрпошта» підписала партнерство з британським підрозділом компанії DHL Global Match. Це має пришвидшити доставку без зміни тарифів, пише у своєму Telegram гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

DHL – компанія, що має власний флот та чинне партнерство із кількома авіалініями. Така співпраця повинна допомогти «Укрпошті» прийти до бажаних показників якості, пише Смілянський. Програму тестували місяць, і за його словами, клієнти помітили різницю.

Поки співробітництво охопило США, Канаду, Австралію, а в перспективі – країни Азії. Загалом «Укрпошта» має 660 000 відділень по всьому світу». Ігор Смілянський сказав, що партнерство з DHL – гарна новина для підприємців. 

Особливо для українських експортерів та підприємців, які продають крафтові товари і яких лише на платформі ETSY зареєстровано вже понад 31 500. І ця цифра росте з кожним днем. Тож, хто давно планував – вивчайте урядові програми та гранти на розвиток підприємництва та підключайтесь, а ми підтримаємо.

Хто такі DHL 

DHL Global Match — спеціалізований підрозділ найбільшого у світі поштового та логістичного концерну DHL Deutsche Post, який своєю чергою є корпоративним брендом поштово-логістичної групи DHL Group.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук