Як студенту отримати кошти за навчання: Hillel IT School інвестувала 50 млн грн у єдиний в Україні освітній банкінг бонусів

Заробляти справжні гроші за відмінне навчання та попередні курси, за запрошеного друга та інше — таку можливість для студентів Hillel IT School відкрила спеціально.

Фото: Hillel IT School

Накопичення студента можуть сягати понад 10 000 грн. Більше того, користувачі можуть передавати ці бонуси кому завгодно, а гроші навіть виводити на банківський рахунок. Подібний освітній банкінг єдиний в Україні. На таку бонусну систему компанія інвестували понад 50 000 000 грн. Навіщо вони це зробили та як це працює?

«Так, ми дійсно платимо студентам за навчання. Даємо можливість їм заробляти реальні бонуси та конвертувати їх у власний розвиток, дарувати іншим чи навіть виводити на банківську картку, — акцентує Вадим Друмов, СЕО та співзасновник Hillel IT School, — такий банкінг управління бонусами дійсно єдиний на ринку України. Ми всі знаємо приклади різних бонусних програм. Десь бали накопичуються і мають свій термін, а потім згорають. Десь начебто важать тисячі балів, але в еквіваленті для покупця перетворюються у якійсь копійки. І я точно знаю, що ніяка бонусна програма не дає право передати ці накопичення іншим. Ми ж даємо свободу своїм студентам у використанні заробленого

Накопичення студента можуть принести користь не лише йому, а й допомогти навчатись рідним та друзям, просто колегам, одногрупникам чи малознайомій людині.

Для студента — це можливість навчатись краще, більше та зі знижкою. Для бренду це додатковий прояв клієнтоорієнтованості. Керування бонусами відбувається у зручному форматі у застосунку Hillel LMS.

«Це історія про win-win», — акцентують в компанії. 

Як можна заробити?

  • Чим краще вчишся, тим більше заробляєш. Рейтингові бонуси запустили ще 8 років тому, все для мотивації студентів гарно навчатись. Під час курсу формується відповідний рейтинг згідно зароблених балів, де троє найкращих отримують нагороду: за перше місце – 3 000 грн, за друге – 2 500 грн, за третє – 2 000 грн. Після завершення курсу випускники можуть використати здобуті бонуси, як знижку при купівлі нової програми навчання. Наприклад, якщо обраний курс коштує 9 000 гривень, а студент здобув 3 000 грн за відмінні показники, то відповідно на нове навчання він витрачає лише 6 000 гривень.
  • Продовжуєш далі вчитись, отримаєш винагороду 1 000 грн за попереднє навчання. Цей бонус теж можна витрати, як завгодно: залишити собі чи перевести комусь.  
Фото: Hillel IT School
  • Заробити по 500 грн за кожного запрошеного друга та вивести ці гроші одразу на банківський рахунок. Таку можливість дарують реферальні бонуси. Математика проста: запросив 6 друзів – отримав 3 000 грн. Захотів знову ж таки, витратив на своє навчання чи перевів їх одразу на свою карту. 
  • Тобі їх просто дарують. Навіть, якщо ти ніколи не вчився в цій школі, тобі можуть подарувати бонуси твої рідні, друзі чи навіть малознайомі люди, які просто вирішили зробити такий переказ. 
Зображення: Hillel IT School

Також є ще бонуси за проходження спринтів, і за те, що ти став тим самим запрошеним другом тощо. І тут немає обмежень щодо накопичень — на рахунку студентів школи може бути й понад 10 000 гривень. До речі, ви можете отримати 500 гривень бонусів, не маючи знайомих студентів чи випускників у Hillel IT School. Для цього достатньо просто зареєструватись за посиланням та випробувати навчання та бонусну систему на своєму досвіді.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук