Як студенту стати Full Stack-розробником: українська стартап-студія Empat запустила безплатну школу з можливістю працевлаштування

Багатьом знайома ситуація, коли для влаштування на роботу потрібен досвід, але щоб його отримати, потрібно десь попрацювати. Компанія Empat заснувала школу, де початківці можуть безплатно і на практиці не лише опанувати Full Stack-розробку, а й мати шанс отримати роботу в ІТ-компанії.

Зображення надано Empat

Розповідаємо про програму Empat School та враження випускників.

Школу Empat School заснували на базі української сервісної компанії Empat. Тут готують універсальних спеціалістів зі знаннями Frontend, Backend та Flutter. Подати заявку на навчання можуть студенти технічних спеціальностей 2+ курсів, а також всі, хто має достатній рівень мотивації та базові знання ООП (об’єктно-орієнтованого програмування).

Назар Гулик

«У нас сильна технічна команда і понад десять років досвіду роботи зі стартапами — думаю, що ми маємо цим ділитися. До того ж з минулих наборів до нас долучилися чудові й талановиті інженери», – каже Назар Гулик, засновник Empat. 

Курс розробив Сергій Титенко, СТО в Empat, а також к.т.н., доцент в American University Kyiv:

«Програма охоплює фундаментальні навички в галузі Frontend, Backend та мобільної розробки. Навчальний курс закладає практичні основи для подальшого розвитку спеціаліста в одному з напрямків та дає можливість розробнику відчути повний цикл створення мобільного застосунку, або вебпроєкту».

Для цьогорічного курсу вже зібрали необхідну кількість студентів.
У них попереду три місяці навчання, після чого всі вони отримають сертифікати від Empat, а дехто навіть роботу в компанії на позиції trainee. Це вже третій запуск безплатної програми. Минулого року Empat випустили 20 студентів у межах програми Flutter Fundamentals, сімом з яких компанія запропонувала співпрацю.

«На курсі панувала дружня атмосфера: всі були готові допомогти та підказати. На зустрічах ми отримували багато додаткової інформації, що не увійшла у лекції, за що окремо дякую! Однозначно рекомендую навчання в цій школі!» — Анастасія Савчин, вже понад пів року Flutter & Backend-розробниця в Empat.

Для нового набору запустили два треки: Web (включно з основами дизайну) та Flutter. Програма курсу інтегрована в реальні кейси сучасної ІТ-компанії та включає онлайн-лекції, щотижневі зустрічі з менторами різних напрямків, самостійні завдання.

Студенти отримають практичний погляд на повний цикл створення мобільного застосунку (з допомогою Flutter) та вебпроєкту, а також розвинуть вміння працювати в команді, планувати роботу і вести перемовини. Наприкінці курсу розробники створять власний проєкт. 

Команда Empat прагне формувати в студентів прикладний інженерний підхід, який допоможе будувати карʼєру. Але на навчання відбирають найбільш вмотивованих: крім форми-анкети кандидати у 2-хвилинних відео англійською мовою розповідали про себе і свою мотивацію стати студентом Empat School. 


Empat – це українська студія стартапів з 10-річним досвідом на ринку України та світу, яка має понад 300 успішно реалізованих комерційних проєктів. Компанія також брала участь у понад десяти некомерційних українських проєктах. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук