Фінсько-український фонд Double Tap Investments інвестуватиме в українські оборонні стартапи

Double Tap Investments, фінсько-українська інвесткомпанія, вирішила інвестувати в українські стартапи у сфері оборонних технологій. Про це в компанії повідомили на запит AIN.UA.

Чому саме Україна?

Це рішення ґрунтується на стрімкому розвитку України в оборонних інноваціях. Її стартапи розробляють революційні технології в таких галузях, як розмінування, штучний інтелект, безпілотні системи та передова зброя.

У компанії підкреслили, що українські стартапи продемонстрували винахідливість і стійкість, розробивши рішення, які відповідають як місцевим, так і глобальним безпековим викликам.

Які цілі інвестицій?

Серед ключових цілей інвестицій — прагнення пришвидшити розробку та впровадження революційних технологій, які можуть підвищити безпеку в усьому світі.

Компанія прагне допомогти українським підприємцям масштабувати свій бізнес і досягти довгострокового успіху завдяки фінансовій підтримці, менторству та доступу до глобальної мережі.

Double Tap сприятиме партнерству між українськими стартапами та відомими оборонними компаніями по всьому світу, зокрема завдяки обміну знаннями та спільним зусиллям із розробки.

Запуск Double Tap Investments

Double Tap розпочинає свою діяльність у Фінляндії 7 червня. Стартом стане подія DEFINE ecosystem.

Про Double Tap Investments

Double Tap Investments спеціалізується на трансформаційних технологічних секторах, включаючи оборону, кібербезпеку та штучний інтелект. Фокусуючись на інвестиціях з високою віддачею, Double Tap співпрацює з інноваційними стартапами для стимулювання зростання та створення довгострокової цінності.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук