Співзасновник бренду напівфабрикатів «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук планує розширити мережу фастфуду GABAR до 2 000 закладів.
Про це Матвійчук розповів в інтерв‘ю Асоціації рителейрів України.
«Я хочу побудувати національну всеукраїнську мережу фастфуду, якої в країні немає, тому ніша вільна, зайти й у невеличкі міста, куди міжнародні гравці ніколи не підуть – від 5000 населення. Заклади такого формату можуть працювати де завгодно: на вокзалах і автовокзалах, на заправках, на автомийках, біля інститутів і коледжів», — сказав підприємець.

Перший заклад GABAR відкрили у Луцьку. До кінця 2024 року у місті планується відкриття ще п‘яти закладів.
В інших містах будуть продавати франшизу. Один партнер з Одеси вже на етапі ремонту. Два партнери є вже в Тернополі. Ще два — у Рівному, а також один партнер у Києві.