Ресторан бессарабської кухні «Татар Бунар» від Алекса Купера запрацює у Лондоні 29 березня у тестовому режимі.
Про це ресторатор повідомив у своїх соцмережах.

«Відкрити ресторан у Лондоні, назвати його на честь рідного містечка на півдні Бессарабії, готувати там сучасну їжу, сповнену спогадів з дитинства, традицій та материнських смаків. Відкинути українську меншовартість та шароварщину, але зберегти суть наших смаків!», — написав Купер.
Офіційне відкриття заплановано на 9 квітня 2025 року, тоді і буде представлене остаточне меню.
Поки у тестовому режимі подаватимуть цибулевий хліб, вареники з капустою, мʼясним фаршем, банош з грибами тощо. Наливатимуть — українські вина Kolonist, Beykush, Stakhovsky, Villa Tinta та інші.
Нагадаємо, перший заклад «Татар Бунар» відкрили 1 червня 2024 року в Одесі.
Алекс Купер — засновник та власник понад 20 проєктів у Києві, Львові, Харкові й Одесі. Серед яких — Kyiv Food Market, Odesa Food Market, Avi Kiosk, Молодість, Shalom і Селям.
Читайте також: Таємні бокси від столичних закладів — mono запустив новий проєкт для замовлення непроданої їжі в кафе