Chrome анонсував Journeys — контекстний пошук по історії

Читати на RU

Google Chrome анонсував функцію Journeys, яка дозволить переглядати старі сеанси на основі теми, яку ви шукали, замість того, щоб хаотично шукати потрібне серед десятків відвіданих сайтів, а також нові віджети для Android.

Пошук на основі контексту

Можливо, ви шукали інформацію про походи на вихідні чи про вакцини, а потім вас перебив робочий дзвінок і ви забути, де зупинилися і які сайти вам потрібні. Тепер із функцією Journeys, що запроваджується в останній версії Chrome для комп’ютера, ви можете повернутися до минулих досліджень, згрупованих за темами.

Коли ви вводите пов’язане слово в рядок пошуку та натискаєте «Відновити дослідження» або відвідуєте сторінку Chrome History Journeys, ви побачите список релевантних сайтів, які ви відвідали, і можете швидко продовжити з того місця, де ви зупинилися, навіть якщо сенс був дуже давно.

Journeys навіть враховуватиме, скільки ви взаємодіяли з сайтом, щоб розмістити найрелевантнішу інформацію, а також надасть вам корисні пропозиції щодо пов’язаних пошукових запитів. При цьому Journeys групує історію лише на вашому пристрої — нічого не зберігається у вашому обліковому записі Google.

Віджети Chrome для Android

За допомогою нових віджетів Chrome для Android ви можете швидко почати пошук або відкрити вкладку в режимі анонімного перегляду прямо з головного екрана. Існує ярлик, щоб грати в гру Chrome dino (так, це та гра з динозавриком) навіть якщо ви в мережі.

Або, якщо ви дійсно любите цю гру, є віджет, що дозволить грати в неї прямо з головного екрану. Зараз, щоб отримати віджет Chrome для Android, натисніть і утримуйте піктограму Chrome, а потім виберіть «віджети».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук