Дивіться перший трейлер «Аватар: Шлях води» — його готували 13 років

Читати на RU

Кінокомпанія Twentieth Century Studios оприлюднила перший офіційний трейлер другої частини «Аватар» – «Аватар: Шлях води». Режисер Джеймс Кемерон готував продовження культового фільму 13 років. Про це повідомляє видання The Verge.

За даними студії, «Шлях води» розгортається більше ніж через 10 років після того, як ветеран морської піхоти Джейк Саллі закохався в принцесу Нейтірі, став аватаром та назавжди оселився на планеті Пандора. 

Згідно з трейлером, за цей час у Джейка і Нейтірі народилися діти. У новому фільмі глядач дізнається про проблеми, які їх переслідують, а також на що здатні герої аби захистити власну сім’ю. Крім цього, в трейлері є кілька кадрів Джейка та Нейтірі з людиною, якій доводиться носити спеціальну маску аби вижити на планеті.

Прем’єра фільму запланована на грудень 2022 року. На CinemaCon 2022 компанія Disney також представила план на майбутні фільми «Аватар», повідомляє видання ITC. За словами продюсера Джона Ландау, в кожній новій частині буде своя окрема історія, але всі вони будуть пов’язані, формуючи велику сагу. В інтерв’ю Арнольду Шварценеггеру Джеймс Кемерон також натякнув, що його команда майже завершила роботу над третьою частиною фільму.

Нагадаємо, перша частина «Аватар» з’явилася у 2009 році та понад 10 років залишалася найкасовішим фільмом в історії (до прем’єри блокбастера «Месники»). «Аватар» зібрав $2,7 млрд у світовому прокаті, залишивши позаду культовий «Титанік»Кемерона.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук