Тарифи «Київстар”: офіційні ціни на 3G

Читати на RU

Сьогодні оператор зв’язку «Київстар» оголосив про нові тарифні плани, зокрема для власників смартфонів, які хочуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом. Компанія поки не оголосила про комерційний старт 3G і не називає точних термінів запуску, але вже тестує мережу нового покоління в деяких містах України, зокрема в Броварах, Львові, Києві та Борисполі. Розповідаємо ціни на тарифи «Київстар«.

Нові тарифи «Для дзвінків» і «Для дзвінків на всі мережі» призначені для голосового спілкування. У кожному з них є 50 Мб безкоштовного мобільного інтернету, щоб користувачі могли його спробувати в зонах тестування. Також компанія оголосила про тарифи для смартфонів, їх три.

Тарифи «Київстар”:

  • У тарифі «Для смартфона» крім безлімітних розмов усередині мережі користувачам пропонують 500 Мб інтернету за 55 грн/міс. Після вичерпання пакетних мегабайтів швидкість інтернету знижується.
  • «Для смартфона – Все включено». У рамках цього тарифу доступне безлімітне спілкування в мережі «Київстар» плюс 1,5 Гб мобільного інтернету і безплатний доступ до соціальних мереж. Усе це – за 95 грн/міс.
  • Найдорожчий тариф «Все включено екстра» – він містить 2,5 Гб інтернету, доступ до соцмереж без обмежень, 200 хвилин на дзвінки в мережі інших операторів і 10 хвилин на дзвінки за кордон. Це коштує 150 грн/міс.

Ці тарифи для нових абонентів, які діятимуть як для 2G, так і 3G мережі, але, вочевидь, у 3G пакетні мегабайти закінчуватимуться швидше. Швидкість у компанії обіцяють на рівні близько 40 Мбіт/сек.

Для існуючих абонентів, які не хочуть змінювати номер, купуючи новий тарифний пакет, але хочуть користуватися мобільним інтернетом повною мірою, «Київстар» розробив нові пакети мобільних даних без обмеження швидкості:

  • за 20 грн/міс – 250 МБ;
  • за 35 грн/міс – 500 МБ;
  • 60  грн/міс – 2 Гб;
  • 150  грн/міс – 3 Гб.

Коли тарифні мегабайти закінчаться, інтернет користувачеві не відключать, і не тарифікуватимуть з’єднання за вищими цінами. Просто сильно зріжуть швидкість і вишлють SMS-повідомлення з пропозицією купити ще трафіку.

Про те, що «Київстар» змінює корпоративний стиль, стало відомо раніше, коли в Києві та інших містах з’явилися рекламні борди з імовірно новим логотипом компанії. Тоді висловлювалися думки, що оператор змінює стиль до запуску 3G-мережі. За словами директора з маркетингу Святослава Горбаня, компанія хотіла зробити логотип сучаснішим – оновити застарілу стилістику і додати національної айдентики (підкреслити українську букву «Ї”). Розробкою стилю і лого займалася іспанська компанія Saffron, яка раніше працювала з Turkcell.

тарифы киевстар-1

Раніше більшість тарифів на швидкісний мобільний інтернет потрапила в соціальні мережі – серед них як ціни для контрактників, так і вартість зв’язку для припейдів.

Нагадаємо, оператор мобільного зв’язку life:) нещодавно оголосив про комерційний запуск 3G-послуги. Першим містом, у якому абоненти оператора зможуть користуватися мобільним інтернетом третього покоління за операторськими тарифами, став Львів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук