«МТС Україна» представила перші ціни на тарифи Vodafone

Читати на RU

«МТС Україна» представила перші ціни на тарифи Vodafone. Зараз компанія проходить ребрендинг і з часом усі послуги та магазини «МТС Україна» працюватимуть саме під цим брендом.

Тарифи Vodafone

Загалом у лінійці Vodafone Red є три тарифні плани – S, M і L. До пакета послуг у будь-якому з тарифів лінійки входить мобільний інтернет, безлімітний голосовий зв’язок у мережах Vodafone і «МТС Україна», а також дзвінки, SMS і MMS на всі мережі України і в 62 країни світу. Тарифи Vodafone можна перевірити на сайті «Vodafone Україна», який запрацював сьогодні. Це – тарифи на передплачений зв’язок, ціни для контрактних абонентів у компанії обіцяють оголосити незабаром.

тарифы Vodafone-1

Продажі стартових пакетів Vodafone у точках продажу «МТС Україна» починаються відсьогодні по всій Україні. Вартість стартового пакета становить 50 грн, на ньому встановлений тариф Red S, і додатково є 1 грн на рахунку. Тобто вже оплачені послуги на 30 грн є в пакеті для користування на місяць.

Для переходу на Red M або Red L потрібно доплатити, відповідно, 20 грн або 60 грн. Старі пакети «МТС» продовжать продаватися паралельно з новими, термінів призупинення їхніх продажів у компанії не встановлювали. Зі старого пакета абоненти можуть переходити на тарифи нової лінійки. Однак перейти з нового тарифного плану назад на старий не можна.

Щоб наявний абонент міг підключити певний тариф, потрібно набрати *730#, *750# або *790# – залежно від обраного тарифного плану.

В українські тарифи Vodafone включено від 500 МБ до 5ГБ інтернету. Однак варто врахувати, що 3G-мережа «МТС Україна» є далеко не по всій Україні, а всього в декількох містах. При цьому 3G-мережа «Тримоб« у новій лінійці тарифів буде недоступна. Тобто, якщо зараз абонент із міста без 3G-покриття купить стартовий пакет «Vodafone Україна», він зможе користуватися тільки наявною мережею оператора (наприклад, 2G). Але запустити 3G у Києві та інших великих містах у компанії обіцяють уже до кінця листопада-початку грудня.

Користувачам тарифів Red M і Red L надається безлімітний доступ до популярних соціальних мереж і месенджерів: Facebook, Instagram, Twitter, Viber і WhatsApp. Але тут теж є нюанс: тарифікація обнуляється за вибіркою IP, яку надають мережі. Якщо контент у мережі – зовнішній (наприклад, ролик на Coub), то він буде тарифікуватися.

У послугу «Роумінг, як удома» включено дзвінки в 15 країнах Європи: Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Португалія, Угорщина, Ірландія, Велика Британія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина. Вартість послуги залежить від обсягу послуг і становить 90 грн у тарифі Red S, 150 грн у тарифі Red M або 270 грн у тарифі Red L.

Замовити послугу можна самостійно, за допомогою USSD-команди 600# і кнопки виклику. Ті самі послуги, що й у домашній мережі, будуть доступні протягом 30 днів після замовлення послуги в 15 країнах Європи, де присутній Vodafone. Для країн СНД роумінгові тарифи не діють, оскільки вони не входять до мережі Vodafone. Тобто, дзвінок у Росію чи Білорусь обійдеться абоненту 30 грн/хв, а користування інтернетом у цих країнах коштуватиме 30 грн/МБ. Дзвінки в роумінгу не на мережу МТС, а на мережі інших українських операторів «Київстар» і life:) тарифікуватимуться по 10 грн за хвилину.

Нагадаємо, про угоду було офіційно оголошено в середині жовтня цього року. «МТС Україна» оголосила про договір із британським телеком-оператором Vodafone. Компанії збираються спільно запустити в Україні цілий спектр сервісів, включно з послугою мобільного інтернет-доступу на основі 3G-технології. При цьому «МТС Україна» повністю перейде на бренд Vodafone. Уже запущено лендинг Vodafone.ua.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук