Google запустив Digital Workshop в Україні – безкоштовні курси з інтернет-маркетингу

Young man having a coffee break and using a digital tablet on a rustic wooden table, unrecognizable person, hands close up

Компанія Google сьогодні оголосила про запуск освітньої програми Digital Workshop в Україні. Це міжнародні безкоштовні курси з цифрового маркетингу, тепер перекладені й українською мовою. Записуватися на них можуть усі охочі, вони доступні починаючи відсьогодні.


У 2021 році в програмі Digital Workshop доступний не тільки напрям «Інтернет-маркетинг», а й «Розвиток кар’єри» та навіть «Дані та технології». Зокрема, курси включають заняття на теми: «Як знайти роботу мрії», «Як ефективно налагоджувати зв’язки», «Мистецтво публічного виступу», «Основи програмування», «Основи машинного навчання» та інші. Однак сертифікат можна отримати лише опанувавши напрям «Цифровий маркетинг».

Таким чином, якщо ви ходите зрозуміти ази програмування, відповідний курс можна опанувати на Digital Workshop. Приміром, майданчик пропонує дізнатися як працює програмний код, які є мови програмування та як програмний код застосовується в різних сферах сучасного життя.


Що таке Digital Workshop

Фактично, це набір навчальних довідників і матеріалів, які знайомлять користувача з основами інтернет-маркетингу (наприклад, про те, як правильно просувати інтернет-магазин, як збільшити свою аудиторію в соціальних мережах тощо). Навчання складається з коротких відеоуроків, текстових матеріалів і невеликих тестів. У компанії стверджують, що матеріали за рівнем доступні будь-якому інтернет-користувачеві – від студента до підприємця.

Як це працює

Передбачається, що студенти складатимуть для себе навчальні плани і займатимуться самостійно. Щоб отримати доступ до навчальних матеріалів, доведеться зареєструватися (обліковий запис Google якраз підійде), а потім вибрати, для чого потрібні знання (для розвитку власного бізнесу, для вдосконалення своїх навичок інтернет-маркетолога або для загального розвитку).

Користувачі можуть обрати теми, які їм цікаві, або пройти весь онлайн-курс повністю та отримати сертифікат від Google та IAB Europe – за пройдені теми користувач отримує сертифікат Digital Workshop.

Серед тематик курсу: навчання писати клієнтам електронні листи, перші кроки в інтернет-маркетингу для реклами бізнесу, початок роботи з пошуковими системами, оптимізація пошукових кампаній, SMM, робота з Google Analytics і багато інших (повний список є на сайті).

Нагадаємо, минулого тижня в уанеті запустився перший телеканал про IT в країні. Це медіа-проект фонду BrainBasket, мета якого – збільшення кількості IT-фахівців в Україні.

Ольга Карпенко: Редактор AIN.UA, працює у видані з 2012 року. Як жартує сама Ольга, вона "пише про стартапи з того часу, коли ще слова такого не було". Спеціалізація — знайти цікаву історію і розпитати всіх, щоб максимально широко і зрозуміло подати матеріаіл. Для зв'язку: Пошта | Facebook | LinkedIn
Related Post