В Україні не блокують World of Tanks. Але акаунт потрібно оновити

Читати на RU

З минулого тижня українські гравці World of Tanks турбуються про те, чи заблокують доступ до гри для України. Це пов’язано з блокуванням російських інтернет-ресурсів «ВКонтакте», Mail.ru, «Яндекс» і «Одноклассники». Гравці побоюються, що через прив’язку облікового запису до російської пошти або соціальної мережі, вони не зможуть зайти до ігрового акаунта після того, як блокування набуде чинності. Компанія Wargaming пояснила користувачам, що потрібно зробити, щоб користуватися акаунтом і після блокування.

  • Після блокування українські гравці не зможуть авторизуватися в грі за допомогою акаунтів «ВКонтакте». Для входу в гру потрібно буде використовувати email або інші способи авторизації.
  • Тим гравцям, чий обліковий запис прив’язаний до пошти на домені @bk.ru, @inbox.ru, @list.ru, @mail.ru, @mail.ua, @narod.ru, @vk.com, @vkontakte.ru, @ya.ru, @yandex.by, @yandex.com,@yandex.kz, @yandex.ru, @yandex.ua, компанія рекомендує змінити пошту для акаунта. Після блокування входити в гру можна буде з будь-якою адресою пошти, але краще послухатися рекомендації. Якщо цього не зробити, у користувача можуть виникнути проблеми в майбутньому, оскільки на пошту приходять чеки про платежі, вона потрібна для відновлення доступу тощо.
  • Щоб змінити пошту, потрібно прив’язати до акаунту номер мобільного телефону, якщо користувач не зробив цього раніше. Для цього потрібно авторизуватися на офіційному порталі гри і перейти в «Особистий кабінет». Далі, знайти поле «Номер телефону», натиснути «Прив’язати до номера телефону» і виконати дії, які пропонує система.
  • Після того, як телефон прив’язаний до акаунту, доведеться почекати 12 годин, а потім – змінити пошту. Якщо телефон уже було прив’язано до акаунту, пошту можна змінити одразу. Для цього в «Особистому кабінеті» потрібно знайти поле Email і натиснути значок олівця праворуч від поштової адреси, а потім підтвердити зміну пошти кодом з SMS. Після цього потрібно вказати новий email, який не належить до ресурсів, зазначених вище. На цю пошту прийде лист для активації.
  • Нові гравці з України не зможуть зареєструватися в грі, з використанням аккаунта «ВКонтакте» або з поштою в доменах bk.ru, inbox.ru, list.ru, mail.ru, @mail.ua, narod.ru, vk.com, vkontakte.ru, ya.ru, yandex.by, yandex.com, yandex.kz, yandex.ru, yandex.ua.
  • Спосіб оплати «Яндекс.Деньги» також не працюватиме для користувачів з українськими IP-адресами.
  • Гравці з України також не зможуть зайти на офіційну сторінку World of Tanks в «Однокласниках» і «ВКонтакте». Компанія рекомендує їм підписуватися у Facebook, Twitter, Viber та Instagram.

Нагадаємо, 15 травня цього року президент Петро Порошенко підписав указ, яким вводяться в дію санкції РНБО проти окремих російських компаній. До санкційного списку потрапили деякі популярні в Україні інтернет-ресурси. Повний список IT-компаній під санкціями ми публікували раніше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук