21-24 листопада у Києві відбудеться форум, присвячений розвитку інноваційного ринку України

8247

INNOVATION MARKET є конструктивним майданчиком інноваторів, бізнесменів та представників влади для пошуку нових шляхів розвитку інноваційного ринку України, представлення новітніх розробок у всіх сферах економіки та залучення інвестицій до перспективних startup-проектів.

Запрошєумо найкращі українські проекти взяти участь в «ІІ Міжнародному Форумі INNOVATION MARKET». Метою форуму є представлення провідних інновацій у всіх сферах економіки, створення та розвиток ринку новітніх технологій в Україні, а також надання допомоги вітчизняним інноваторам у пошуку інвестицій та споживачів.

7 унікальних переваг для вашого проекту на «Startup Алеї форуму»

  1. Зустріч з венчурними та інвестиційними фондами (наприклад, американський банкір, інвестиційний менеджер Чарльз Уайтхед та міліонер, ангел-інвестор, космічний турист Грек Олсен).
  2. Зручний майданчик для пітчингу та демонстрації проекту потенційним клієнтам.
  3. Професійна оцінка. Наші експерти: Тал Катран, гуру акселераторів та розробник стартап систем з Ізраїлю; Павло Пластовець, керівник з питань інновацій компанії «Делойт» в Україні; Олесь Тимофєєв, засновник проекту GeniusMarketing; Альона Калібаба, стартап-євангеліст, CEO «Часопису».
  4. Можливість отримати додаткове фінансування для вашої розробки.
  5. Знайомства з представниками HUB, акселераторів, коворкінгів, та інших Community для підтримки стартапу.
  6. Актуальні знання, як керувати та монетизувати стартапи.
  7. Пошук партнерів та нових членів команди.

Також INNOVATION MARKET вручить 1000 криптовалютних токенів кращому соціальному проекту серед учасників.

Форум відбудеться 21-24 листопада 2017 року в Міжнародному виставковому центрі (метро Лівобережна). Щоб стати учасником форуму, необхідно подати заявку.

Деталі можна дізнатися на сайті. Також для надсилання заявок на участь у заходах форуму та отримання детальної інформації можна звертайтеся за адресою:
Україна, м. Київ, Броварський пр-т., 15, метро Лівобережна, ТОВ «Міжнародний виставковий центр»;
Тел.: +38 044 206-87-17, 201-11-74, e-mail: [email protected]

подати заявку

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск