Номер Діда Мороза: українська компанія запустила «гарячу лінію» для дітей

Читати на RU

Українська компанія EVE.calls, яка займається розробкою телефонного голосового бота для бізнесу, з 25 грудня запустила новорічну лінію – номер Діда Мороза. Послуга призначена для дітей: вони можуть зателефонувати за одним із номерів нижче і поговорити з Дідом Морозом особисто.

Номер Діда Мороза:

  • українською він спілкується за телефоном +38 044 364 60 71*,
  • російською він говоритиме за номером +38 044 364 60 70*.

*Дзвінки тарифікуються за цінами вашого оператора.

«Ми цілий тиждень створювали максимально розумного за словниковим запасом робота. Діти можуть зателефонувати за одним із номерів, Дід Мороз запитає, як їх звати, як вони поводилися впродовж року і що вони хочуть загадати на Новий Рік. Для дорослих – це розвага на свята, піднімає настрій. А для наших клієнтів/інвесторів/програмістів, які стежать за нами – демонстрація можливостей технології», – розповідає засновник компанії EVE.calls Олексій Скрипка.

Компанія також планує запустити можливість для батьків отримати на сайті запис розмови дитини з Дідом Морозом. У майбутньому з сервісу зроблять «калейдоскоп» бажань дітей, щоб батьки могли дивитися, як з віком ці бажання змінюються. Також у планах – інтеграція з торговельними мережами, для «реалізації бажань”: іншими словами, щоб подарунки, які замовила дитина, можна було одразу придбати.

Номер Деда Мороза-1

Поки що компанія на проекті не заробляє і ніяк його не монетизує.

З моменту запуску Діду Морозу зателефонувало вже 480 000 користувачів – ще до публікацій у ЗМІ за перший вечір запуску – близько 50 000 користувачів.

«Ми зрозуміли, що люди просто передають номери один одному», – каже Олексій Скрипка.

Через те, що лінії перевантажені вдень, частина дзвінків може відбиватися. У такому разі варто набрати повторно.

Нагадаємо, Державне агентство лісових ресурсів України опублікувало додаток, за допомогою якого можна перевірити легальність купленої на Новий рік святкової ялинки.

Щоб перевірити, чи законно зрубано ялину, потрібно буде ввести в застосунок номер із самоклейної етикетки або бирки, яка прикріплена до дерева. Такі бирки містять індивідуальний номер дерева та його штрих-код – ці дані занесені в систему електронного обліку деревини.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук