Як приховати свій номер телефону в Telegram

Читати на RU

В одному з останніх оновлень для месенджера Telergam розробники додали можливість приховувати свій номер телефону, на який зареєстровано акаунт, від інших користувачів. Щоправда, це спрацює все одно не для всіх.

Як приховати номер?

Для цього потрібно зайти в налаштування додатка (натиснути на іконку з трьома горизонтальними лініями), потім вибрати «Налаштування», і після цього «Приватність і безпека», і потім зайти в розділ «Номер телефону». Зараз у цьому розділі можна налаштовувати, хто саме бачить ваш номер, прив’язаний до акаунту:

Можна вибрати опцію, щоб номер бачили всі користувачі, тільки ті, які є в списку контактів або ж щоб його не бачив ніхто. Також можна налаштовувати списки користувачів, які завжди бачитимуть ваш номер телефону. У ці ж списки можна додавати, наприклад, і групові чати, і групи – тоді месенджер додасть у відповідний список усіх учасників.

Хто однаково буде його бачити?

Потрібно розуміти, що приховати свій номер вдасться не у всіх випадках. Якщо ваш номер уже є в контактах в іншого користувача, він бачитиме ваш номер, і навпаки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук