Новий тренд в Instagram – AR-маски з тестами. 15 найцікавіших і як їх знайти

Читати на RU

Наприкінці грудня 2019 – на початку 2020 року соцмережі захопили маски з тестами Instagram. Користувачі масово публікують селфі-історії з фільтром, який випадково визначає, хто вони з діснеївських героїв або на який факультет Гоґвортса їх би зарахували. AIN.UA розповідає про 15 найпопулярніших і найкумедніших масок і розповідає, де їх знайти.

Як знайти маски

AR-маски з тестами створюють самі користувачі, і знайти їх не так просто. Не існує жодного загальнодоступного списку таких масок. Щоб застосувати маску на свою історію, потрібно спершу зберегти фільтр з акаунта іншого користувача. Для цього потрібно перейти в його розділ масок, вибрати ту, що цікавить, а далі Instagram запропонує вам її зберегти.

маски с тестами Instagram
Розділ з фільтрами доступний тільки в додатку і не відображається у веб-версії
Маски з тестами Instagram

Далі потрібно записати відео в історії з накладенням цього фільтра і дочекатися результату.

На сьогодні в Instagram величезна безліч таких фільтрів. Деякі просто видають рандомного персонажа з мультиків, серіалів, фільмів, інші – роблять передбачення на 2020 рік, а деякі визначають, який ви тост.

AIN.UA зібрав 15 найпопулярніших і найкумедніших масок і розповідає, де їх знайти.

Який ти персонаж Діснея

Один із найпопулярніших фільтрів «Який ти персонаж Діснея» створив фотограф Арно Партіссімо. Маску протестували популярний ведучий Джиммі Феллон, режисерка Тайка Вайтіті та донька Робіна Вільямса, результатом якої став Джінн (саме цей персонаж у мультфільмі озвучував Вільямс).

Який твій факультет Гоґвортсу

Той самий Арно подарував світові ще один чудовий фільтр, який надягає на ваше селфі Розподільчий Капелюх, після чого ви дізнаєтеся, на який факультет Гоґвортса зараховані.

Хто ти з Гаррі Поттера

Маску зробила Олена Первєєва. Фільтр вибирає рандомного персонажа із саги про Гаррі Поттера і підставляє на ваше селфі. Як пише Первєєва, на створення маски її надихнули роботи нідерландської художниці Бренни Айві, яка і намалювала кожного з героїв.

https://www.instagram.com/p/B6q6n_Zn9fz/

Який ти покемон

Одна з найулюбленіших масок-тестів – який ти покемон. Його також охоче приміряли зірки Сем Сміт, Аріана Гранде (багато разів, оскільки їй не подобалися результати) та інші. Маску створив діджитал-креатор з Іспанії @hughesp1.

https://www.instagram.com/p/B6qtAfegfzC/

Він же створив «Хто ти з Сімпсонів», який трохи менше полюбився публіці.

Яким буде твій 2020

Користувачка Акіко Кога створила фільтр, який видає передбачення на 2020 рік в одному реченні. Якщо воно буде не таким, як ви очікували, постарайтеся не плакати.

https://www.instagram.com/p/B7BaDP5j6EH/

Якої прожарки твій тост

Діджитал-маркетолог Грег Свон вважає, що всі вищезгадані маски – нісенітниця. Тому він створив по-справжньому корисний фільтр, який показує, якого прожарювання гріночки вам подобаються. «Ось це інновації», – пише Свон.

Інші фільтри

  • Печеньки удачі від helena_dong
  • Хто ти із «Зоряних воєн» від at.augmented
  • Хто ти в офісі і Хто ти з «Футурами» від anton.alpen
  • Хто ти з мультсеріалу «Бо Джек» від bojackhiddenjokes
  • Який ти супергерой від @lukeleeofficial
  • Хто ти з «Сейлор Мун» від @popkapirozhka
  • Коли ти помреш від @creatingrem
  • Хто стане твоїм чоловіком від @estherurgell19 (є варіант «вибач, ти завжди будеш самотній”).
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук