AIN.UA перезапустив розділ IT-вакансій та каталог IT-компаній України. Там уже дві сотні вакансій

Читати на RU

Команда видання AIN.UA перезапустила розділ вакансій та каталог компаній. Розділ, здається, був завжди. Але був камерним та базовим. Тепер це повноцінний продукт, побудований на контенті та трафіку AIN.UA. Він допомагає поєднувати компанії, рекрутингові агенції та самостійних хедхантерів із фахівцями. Там вже кілька сотень вакансій від  NetpeakMurkaGenesisGravity, «Альфа-Банк», Room8TalentInSigma3DLook та інших. Розповідаємо, як усе це працює.

Все безкоштовно

Абсолютна більшість джоб-сайтів беруть гроші за публікацію вакансій або обмежують кількість безкоштовних. Розміщення вакансій в оновленому розділі на AIN.UA для компаній, агентств та самостійних рекрутерів безкоштовне та буде безкоштовним. Можна розмістити одну вакансію, 21 і навіть 121 вакансію. Розділ заробляє на преміум-можливостях для роботодавців та рекрутерів, а не на публікації вакансій.

База українських IT-компаній та компаній, пов’язаних з ІТ-індустріями

Ми повністю поновили профілі компаній. Тепер там все, що потрібно, щоб скласти докладне уявлення про компанію для майбутнього співробітника.

Теги дозволяють робити вибірки компаній (і вакансій) за типами, галузями, видами продуктів та багато іншого. Це наш коник, і в березні 2020 року ми вже допомагали голландській Dealroom скласти карту української IT-екосистеми.

Коротка довідка про компанію від редакції — без маркетингових гасел та кліше, натомість із цифрами та фактами — написана в інфостилі, яким ми звикли розмовляти з читачами AIN.UA. Це вручну курований контент, тому якщо до вашої компанії ще не дійшли, а ви хочете допомогти нашому автору з даними — напишіть сюди.

До розділу ЗМІ підтягується вся 20-річна історія згадок компанії на AIN.UA у хронологічному порядку — новини, фічери, дайджести, колонки, PR, нативні інтеграції та блоги. Premium-акаунти можуть вибирати текст для виведення в топ з позначкою featured. Ця функція працює з іншим контентом.

Вкладка Відгуки про роботу дозволяє користувачам ділитися досвідом роботи, проходження інтерв’ю або стажування в компанії. Анонімно чи відкрито. Компаніям розділ допомагає отримувати зворотний зв’язок та демонструвати кандидатам прозорість у питаннях, що стосуються роботи та найму.

Огляд складається з вижимок із усіх попередніх вкладок, а також включає поля докладного власного опису компанії, відео, тощо.

Пошук вакансій

Ми врахували, здається, всі помітні індустрії, умови роботи та типи компаній, де ви можете захотіти працювати. Медстрахування або опціони в соцпакеті, дистанційка або релокація, С-рівень або junior-позиція, хтось хоче тільки в продуктову компанію, а хтось — у ґеймдев, підприємства, керовані жінками, або проекти, чиї продукти рятують нашу планету — клікайте та отримуйте лише відповідні вакансії.

Джоб-алерти

Чим точніше фільтри, тим менше вакансій у видачі. Linkedin ніколи не ділив Україну на міста — так лонглісти кандидатів та вакансій здавались (і були!) більшими. Як ви зрозуміли, ми зробили ставку на якість. Без компромісів і скидок на те, що ми тільки запустилися і ще не набрали вагу в 5-10 тисяч вакансій. Тому якщо ви не знайшли або не зацікавилися жодною вакансією — не забудьте підписатися на нові вакансії за вашим профілем, клікнувши на дзвіночок у рядку з фільтрами. Ви отримуватимете лише відповідні вакансії без спаму на пошту, а незабаром і в Telegram.

Premium-аккаунт для компаній та рекрутерів

Ще раз акцентуємо, що всі компанії отримують доступ до таких функцій, як публікація вакансій та робота з профілем, безкоштовно. Для тих, кому цікаво отримати максимум віддачі від можливостей майданчика, ми підготували спеціальний пакет. Брендування, банери, гарячі вакансії, можливість фічерити відгуки та матеріали про компанію. Більше — тут.

Аудиторія

Без анонсу з моменту запуску менше місяця тому і всього з парою сотень вакансій (які теж з’явилися не відразу) розділ зібрав 30 000 переглядів. Майданчик повністю перелінкований з основним сайтом AIN.UA, де наша аудиторія в 1+ млн унікальних відвідувачів заходить за тематичними новинами та матеріалами, створюючи від 2,5 млн до 3 млн переглядів на місяць. А кожен новий матеріал про компанію або її згадку також веде на її профіль та вакансії.

Чи будуть оновлення?

Так! Спочатку було запущено базу IT-компаній. Потім технічні та нетехнічні IT-вакансії. Тепер розділ чекають третє та четверте великі оновлення – нові можливості для самостійних хедхантерів та рекрутингових агенцій, а також можливості для реферального рекрутингу. І це не кажучи про нові premium-фічі та постійні покращення інтерфейсу завдяки відгукам наших користувачів.

З пропозиціями та питаннями звертайтесь сюди. А сам розділ вже кілька тижнів доступний для компаній та кандидатів тут.


Розділ IT-вакансій та IT-компаній на AIN.UA для Вас підготували:

UI/UX — Татьяна Кремнёва
Development — Kultprosvet
Фото — Ольга Закревская
Тексти — Татьяна ГрицыкАнна Соловей
Project management — Антон КалмыковАлександр Линник
Product management — Илья Бошняков

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук