Найпростіший спосіб купити біткоїн: покрокова інструкція від Trustee Wallet

Читати на RU

Криптовалюти стали інноваційним проривом останнього десятиліття, оскільки повертають людям контроль над їхніми активами і дають можливість блискавично здійснювати розрахунки без залучення банків.

Оскільки біткоїн ще й чудовий варіант для інвестування, просто зараз ми спостерігаємо як криптовалюти докорінно змінюють традиційну фінансову систему. Тому питання, «як купити біткоїн», турбувало не тільки звичайних людей, а й платіжних гігантів.

Так, у другій половині 2020 року компанія PayPal оголосила про можливість розраховуватися в біткоїні, не відставав у впровадженні криптовалютних сервісів і платіжний гігант Visa.

Примітні й тенденції зростання вартості біткоїна: у листопаді-грудні 2020 року його курс сягнув $27 000, він неухильно зростав у січні, а після того, як стало відомо, що компанія Tesla купила BTC на суму $1,5 мільярда, його курс піднявся вище за $46 000.

Спостерігати за революцією на фінансових ринках – дуже цікаво, але бути її учасником – захоплююче. Ось тут і виникає головна проблема: більшість людей думає, що для придбання криптовалюти потрібні якісь надскладні знання, а щоб купити біткоїни за гривні треба бути програмістом.

Це аж ніяк не так. Усе, що треба будь-якій людині для купівлі крипти, – це зручний, безпечний і простий у використанні застосунок.

Trustee Wallet повністю відповідає зазначеним критеріям. Це інноваційний мультивалютний криптогаманець з відкритим вихідним кодом, що забезпечує можливість миттєво надсилати та отримувати віртуальні активи з використанням Visa/Mastercard та платіжних систем. Розробники Trustee Wallet пропонують короткий посібник як купити біткоїн: покрокова інструкція для «чайників».

1.Встановлення Trustee Wallet

Пройдіть за посиланням в App Store або Play Market залежно від вашої операційної системи, скачайте і встановіть додаток Trustee Wallet. Це займе не більше 2-х хвилин.

2. Запуск програми

Під час першого запуску Trustee Wallet згенерує унікальну seed-фразу, яка складається з 12/24 слів і зберігає в собі всю необхідну інформацію для користування коштами. Важливо зберегти її в надійному місці, оскільки це єдиний спосіб відновити доступ до ваших криптовалют у разі втрати смартфона. Детальніше про seed-фразу та про її безпечне зберігання можна прочитати тут. Гаманець встановлений і готовий до роботи, до речі, якщо ви пропустили момент збереження Seed-фрази, то її можна знайти в меню. Налаштування -> Мої гаманці -> Фраза Відновлення.

3. Купівля криптовалюти BTC: покрокова інструкція.

  1. На головному екрані виберіть валюту (BTC) і перейдіть у вкладку «Купити».
  1. Виберіть вид фіатної валюти, яку віддаєте, спосіб оплати (Visa/MC або інша ЕПЗ) і вкажіть суму покупки.
  2. Додаток розрахує приблизну суму отримання криптовалюти, яку ви купуєте (BTC), натисніть кнопку «Далі».
  1. Виходячи з ваших даних система Smart Swap зробить ранжування серед обмінників і вибере найкращу пропозицію на ринку.
  2. Виберіть найбільш прийнятний для Вас обмінник і натисніть кнопку «Далі», потім додайте банківську картку і натисніть кнопку «Далі». До речі, в додатку можна купити криптовалюту, як за UAH, так і за USD, EURO, GBP, а також масу інших валют (Visa/Mastercard WorldWide).
  1. Тепер залишилося перевірити всі деталі покупки. Сторінка «Pre-check» покаже курс купівлі, усі комісії та підсумкову суму отримання. Обов’язково ознайомтеся з цією інформацією і якщо все в порядку – натисніть «Підтверджую».
  2. Підтверджуємо купівлю біткоїна у вашому додатку банку.

Біткоїн надійде на ваш гаманець Trustee через кілька хвилин після списання коштів з картки.

Trustee Wallet – найшвидша точка входу у світ криптовалют, а в телеграм-чаті команда відповість на всі запитання і зауваження.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук