Astound Commerce отримує інвестиції від RLH Equity Partners та Salesforce Ventures

Читати на RU

IT-компанія Astound Commerce з центрами розвитку в Україні залучила нові інвестиції від каліфорнійської фірми RLH Equity Partners та існуючого інвестора Salesforce Ventures. Про це повідомляє Mind.ua. Сума угоди невідома.

  • Компанія Astound Commerce була заснована в 1999 році. Розробляє рішення електронної комерції для іноземних клієнтів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Сан-Франциско. В Україні Astound Commerce має центри розвитку в Києві, Чернігові, Ужгороді, Вінниці та Луцьку.
  • У 2019 році компанія залучила фінансування від Salesforce Ventures, інвестиційного підрозділу Salesforce, щоб збільшити свою присутність на пріоритетних ринках і частку проектів Astound в екосистемі Salesforce.
  • Нові інвестиції дозволять Astound Commerce збільшити свою присутність на нових комерційних і технологічних ринках, стимулювати зростання компанії і залучити більше ІТ-фахівців в ключових регіонах своєї діяльності.

«За допомогою цих коштів ми плануємо доповнити наш портфель новими технологіями та послугами, найняти більше ІТ-талантів до нашої команди», – зазначив Ілля Виноградський, співзасновник та COO/CIO в Astound Commerce.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук