Нещодавно мережа ресторанів «Пироги та друзі» почала змінювати вивіски в київських закладах. Активність у соцмережах припинилася ще в лютому. Як вдалося дізнатися редактору AIN.Business, мережа розділилася на дві. Зараз більшість закладів працює під назвою Pies@City та запустила нові сторінки в соцмережах, хоча меню та сайт компанії залишилися такими ж.

Перший заклад «Пироги і друзі» відкрився в Києві на вулиці Пушкінський 2018 року. Засновником став ресторатор Ігор Кіріков, який до того був співвласником мережі пирогових «Николай». Згодом мережа розширилася до шести закладів, включаючи ресторан в аеропорту «Київ» та в Ірпені.

Як вдалося дізнатися AIN.Business Ігор Кіріков та співвласник Руслан Скулімовський (колишній помічник народного депутата 8 скликання Андрія Кисельова, який входив в «Опозиційний блок») розділили заклади. Один залишився під управлінням Кірікова. Інші стали Pies@City під власністю Скулімовського.

Керуючим мережі Pies@City став відомий київський ресторатор Валерій Созановський, The Cake та 2085brewery.

«Я, разом із командою з ресторанної галузі, прийшли робити ребрендинг закладу: від брендування до меню, сервісу й кави. Інтер’єр на першому етапі змінюватися не буде, тільки невеличкі косметичні перестановки», – розповів Созановський.

Пресслужба нової мережі так прокоментувала оновлений формат:

«Ми зробили ребрендиг та запускаємо мережу piesatcity. Це новий простір зі смачною пастою і пахучими пирогами, де і на обід швиденько буде ок, і на вечерю когось покликати буде супер. Ми потурбувались, щоб наше міське кафе стало місцем, у якому хотілось би бути і відчувати його ритм. Смачні десерти, напої власного виробництва та навіть заморожені страви, які можна приготувати вдома — ось лише кілька головних атрибутів оновленого простору».

Пресслужба закладу розповідає, що найближчий етап роботи Pies@City – це ребрендинг. Згодом – налаштування усіх процесів. А потім – запуск франшизи.

Ігор Кіріков запевняє, що мережа «Пироги та друзі» теж продовжить працювати. Наразі під його управлінням лишився один ресторан, але поки не визначено який саме. У планах — відкривати нові точки.